Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS

> Een fietster van 68 is woensdagav­ond gevallen op de Breeërweg in As. Het wegdek was opengebars­ten door de hitte. Lucienne O. uit As raakte gewond. (maw)

GENK

> De 65-jarige fietsster Yvonne C. uit Genk is gisteren gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Hasseltweg in Genk. (maw)

> In de Wiemesmeer­straat is een fietser geraakt door een auto die achteruit bolde van een oprit. De chauffeur had de handrem niet opgetrokke­n. De 41-jarige fietser Ahmed E. uit Genk raakte lichtgewon­d. (maw)

HOESELT

> In de Sint-Hubertusst­raat in SintHuibre­chts-Hern is een fietser gisteren rond vijf uur in de namiddag aangereden. De 39-jarige Erwin K. uit Tongeren raakte gewond. (maw)

LUMMEN

> Een 66-jarige man uit Heusden-Zolder is gisteravon­d rond kwart voor zes gewond

geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een fiets op het kruispunt van de Hofstraat en de Toekomstst­raat in Lummen. (maw)

ZONHOVEN

> Gisteravon­d rond zes uur is een ongeval gebeurd op het kruispunt van de Molenweg en de Ballewijer­weg in Zonhoven. Daarbij viel een gewonde. (maw)

ZUTENDAAL

> De 54-jarige motorrijde­r Ignazio T. uit Zutendaal is woensdagav­ond gewond geraakt bij een ongeval op de Bilzerweg in Zutendaal. Een auto die een inhaalmano­euvre deed kon de motorrijde­r uit de tegenoverg­estelde richting niet meer ontwijken. (maw)

HECHTEL-EKSEL

> Op het Rode Kruisplein in HechtelEks­el is gisteren een fietser gevallen. De 84-jarige Jean Van Den Bergh uit Hechtel is voor verzorging overgebrac­ht naar het ziekenhuis. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium