Het Belang van Limburg

ZATERDAG 19.30 UUR KVK BERINGEN-OVERPELT VV

“Loopt nog voor geen meter”

-

KVK Beringen krijgt zaterdagav­ond (19.30u) al het bezoek van Overpelt VV.

“Vorig seizoen wisten we twee rondes te overleven, dus hoopt de club dat te kunnen herhalen”, beseft Beringen-trainer Rudi Hoes,. “Maar op dit moment loopt het eerlijk gezegd nog voor geen meter bij ons. We moeten veel nieuwe spelers inpassen en dat gaat nog niet zo vlot als verhoopt. Gelukkig hebben we nog tijd genoeg en moeten we niet panikeren.”

“Zulke bekerwedst­rijden dienen er in de eerste plaats voor om de spelersker­n fit en scherp te krijgen voor het komende seizoen”, zegt Overpelt-coach Tibor Balog. “Ons doel is dan ook om zover mogelijk te geraken, zodat wematchrit­mekunnenop­doennaarhe­tbegin van de competitie toe. Want op dit moment tast ik nog een beetje in het duister, weet ik nog niet goed wat ik mag verwachten. Maar dat zal bij Beringen niet anders zijn.”

FAVA/JORMA

BERINGEN: Vanhoudt en Nijs ontbreken.

DE KERN: Kaerts,Opdebeek,Vlaijen,Gerrits,Buntinx,Lekens, D’Arnese,Mahfoud,Cicero,Poelmans,Ozpoyraz,De Raeve,J.Grondelaer­s,W.Grondelaer­s,x.(fava)

OVERPELT VV: Garlisi (lies) en Ghys (patellapee­s) zijn nog steeds niet fit. (jorma)

DE KERN: Custers,Bruno,Vandevelde,Aerts,Ceunen,Grevendonc­k, Van Erkel,Rombouts,Houben,Vande Craen,Molenbergh­s,Dumont, Claes,Kelchterma­ns,Lauwen.(jorma)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium