Het Belang van Limburg

TORNOOIEN

-

DIEST: Stijn Meuleman en Laurens Verboven, na opgave van Jordy Looman in de eerste set, spelen de halve finales bij de heren 1. Bij de dames zitten Evelyne Dom en Charlotte Swaans in de halve finales. (jmu)

LOONSE: Dankzij twee winnende duels op één halve dag staat Boris Delpire in de finale bij de heren 2. In de voormiddag liet hij Jo Gielissen kansloos met 6-3, 6-0. ‘s Namiddags klopte hij Ignace Koopmansch (C+15/): 4-6, 6-0, 6-0. (gesi)

BEUKENHOF: Tweemaal 6-1 volstonden voor Lisa Lodewyckx (C+30/2) om Katrien Bruynseels (C+30/2) uit te schakelen in de kwartfinal­es bij de dames tot C+30/2. In de halve finale wacht Janne Goyens. (gesi)

LOMMELSE: Kim Bleyen (B+2/6) was in de kwartfinal­e een maat te sterk voor Hanne Esselen. Beau Hertogs (C+15/3) gaat bij de heren 4 naar de halve finales, na opgave van Ruben Smeulders (bij 2-3 in de eerste set). (jorma)

KAULILLE: Britt Vanherck (C+30/1), Bea Waelbers (C+30) en Jolien Witters hebben zich gekwalific­eerd voor de halve finales in de dames 3-reeks. In de hoogste herenreeks staat Steven Vanotterdi­jk (B+4/6) in de finale. (jorma)

LANAKEN: Cloé Ruette (C+15) en Lene Tolaro (C+15/4) versloegen bij de dames 2 beiden een hogergekla­sseerde speelster. Jeroen Aanhane (C+15/2) haalde een knappe perfo tegen Joey Stevens (6-1, 6-2). (jorma)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium