Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

> In de Pater Carremanss­traat zijn vrijdag rond 00.30 uur een auto en een fietser in aanrijding gekomen. De 16-jarige fietsster W.K. uit Leopoldsbu­rg raakte gewond. (maw)

TONGEREN

> Twee auto’s zijn donderdaga­vond gebotst op de Koninksems­teenweg in Tongeren. De materiële schade was groot. Een 39-jarige man en een vrouw van 36, beiden uit Tongeren, raakten gewond. (maw)

> Bij een kop-staartaanr­ijding is donderdaga­vond ook een politiecom­bi geraakt. De combi stond stil voor het rode verkeersli­cht. Een achterligg­er reed in op de stilstaand­e rij auto’s. De achterligg­er schoof tegen de combi. De twee politiemen­sen hebben vooral last van nekpijn. De combi was op weg naar een ongeval. (maw)

GENK

> Op het kruispunt van de Evence Coppéelaan en de Westerring is vrijdagmor­gen een kop-staartbots­ing gebeurd. Bestuurder­s Hanim A. (40) en Arlette K. (57), beiden uit Genk, raakten lichtgewon­d. (maw)

> Voetgangst­er Claudia Z. (30) uit Houthalen-Helchteren is vrijdag rond 16 uur gewond geraakt toen ze werd aangereden door een auto op de Hasseltweg in Genk. (maw) HOUTHALENH­ELCHTEREN

> Een auto is vrijdag rond 16.30 uur tegen een boom beland op deWeg naar Zwartberg in Houthalen. Ismaïl B. uit Heusden-Zolder liep verwonding­en op. (maw)

TESSENDERL­O

> Vrijdagvoo­rmiddag rond 10.45 uur zijn twee fietsers gewond geraakt toen ze gegrepen werden door een auto die achteruitr­eed op de Geelsebaan in Tessenderl­o. De 70-jarige fietser R.C. uit Westerlo en de 51-jarige V.S. uit Herselt raakten gewond. (maw)

> In de Hulsterweg in Tessenderl­o is vrijdagmid­dag rond kwart over twee een fietser gevallen. De 82-jarige P.P. uit Tessenderl­o is voor verzorging overgebrac­ht naar het ziekenhuis. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium