Het Belang van Limburg

“Ik vond me niet bijzonder goed invallen”

- EDG

Fabienne Camuuss wordt zijn naam in verbasterd Frans door MarioBeenu­itgesproke­n. Zaterdagav­ond speelde de Genkse coach de talentrijk­e middenveld­er uit de Provence als joker uit. Precies twee minuten had Camus nodig om voor de verlossend­e tweede goal te zorgen. Door de dankbare spionkop werd zijn naam meer dan eens gescandeer­d. Na afloop maakte de stoicijnse Fransman een ommetje om zijn publiek te gaan bedanken. Naar de obligate persbabbel stuurde Fabien Camus zaterdagav­ond zijn kat. Gisteren na de uitlooptra­ining bleek hij toch bereid een paar woorden te wisselen met les copains van de pers.

“Het was fijn om te scoren, maar ik vond niet dat ik zo bijzonder goed inviel”, haalde Camus de schouders op. “Ik vond me zeker niet beter voetballen dan andere jongens.”

Een confrontat­ie met de media ligt voor Camus momenteel gevoelig. In meerdere Franse kranten liet hij immers optekenen dat hij na zijn geslaagde interim bij Troyes zijn hart verkocht heeft aan de Ligue 1. In eigen land mag hij zich trouwens verheugen op de belangstel­ling van meerdere Ligue 1-teams(Rennes, Guingamp, Valencienn­es). Mario Been vraagt niets liever dan dat Camus zijn lopend contract in Genk uitdient. Voor Camus zelf is er (voorlopig?) ook geen vuiltje aan de lucht.

“Ik heb hier nog een contract van twee jaar. Ik ben van plan dat uit te dienen”, heette het gisterenmi­ddag droogjes. Toch maar afwachten of de grillige Camus zich de volgende weken het hoofd niet gek laat maken. Hij heeft in ieder geval nog tot 31 augustus de tijd om een definitiev­e beslissing te nemen over zijn toekomst.

 ?? FOTO BELGA ?? Fabien Fabien Camus. Camus.
FOTO BELGA Fabien Fabien Camus. Camus.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium