Het Belang van Limburg

VAN DONKER NAAR LICHT

- DOOR ANN WILLEMS FOTO’S ANJA BLEVI

Liesbeth Cuypers (32) werkt als opvoedster bij KIDS in Hasselt, en heeft een tweejarig zoontje in huis. Redenen genoeg om twee eisen te stellen: “Ik moet mijn haar makkelijk in model krijgen, ik heb geen tijd om hiermee een half uur in de weer te zijn. Ook op gebied van kleding zijn franjes en tierlantij­ntjes niet aan mij besteed. Eén uurtje spelen met de kinderen op het werk, en er blijft niets van over.”

STYLISTE SANDRA SWINNEN

“Liesbeth heeft een prachtig stel benen, maar draagt daardoor vaak jurkjes. Het is met haar lengte inderdaad geen sinecure om een broek te vinden die lang genoeg is, maar zeker is wel: het staat haar fantastisc­h. De print zorgt voor een stoere toets, net als de sneakers: allesbehal­ve tuttig, maar wel vrouwelijk. Met een eenvoudige blazer zoals deze sla je nooit de bal mis. Past op zowat alle outfits, en zorgt voor net wat meer klasse.”

KAPSTER MERCEDES SANCHEZ

“Aan Liesbeths kapsel gaan we niet te veel veranderen. Een kleurensha­mpoo met een kopertintj­e zorgt voor een subtiel verschil, maar verder staat die donkere kleur haar beeldig. Ook knippen we het geheel een beetje op, om een voller effect te creëren. Geen zorgen: je kan nog steeds een staartje maken. Voor de gelegenhei­d halen we de krultang boven. Geen klus om elke ochtend aan te beginnen, maar zo mooi voor een feestje - of een fotoshoot. Papillotte­nkrullen passen niet bij Liesbeths stijl: bij haar is het leuker om met de vingers door het kapsel te gaan, zodat een slag overblijft.”

VISAGISTE MERCEDES SANCHEZ

“Liesbeth heeft naar eigen zeggen snel last van donkere kringen onder haar ogen. Dat is makkelijk op te lossen met een laagje concealer, een tint lichter dan haar eigen huidskleur. Verder heeft Liesbeth ietwat uitpuilend­e ogen. Een donkere kleur oogschaduw camoufleer­t dit. Liesbeth kan zo’n donkere tinten overigens goed hebben. We kiezen voor grijs, maar ik blijf erop hameren: het is géén must om je oogschaduw op je outfit af te stemmen.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium