Het Belang van Limburg

CONTROLES

-

Anne V. (11) uit raakte gewond. ( mm)

KORTESSEM

OVERPELT

PEER

TONGEREN

Op de Bilzerstee­nweg in Tongeren is zondag een spectacula­ir ongeval gebeurd. Rond 17.30 uur werd een auto die een oprit wilde opdraaien, licht aangetikt door een andere auto. Die bestuurder verloor de controle over het stuur van zijn terreinwag­en en ramde een bushokje. De ravage was groot. Een persoon raakte lichtgewon­d.

Hasselt Stefan M. (43) uit Borgloon is zaterdagmi­ddag gewond geraakt bij een ongeval in de Stationsst­raat. Rond 11.45 uur raakten daar een auto en een fietser bij een ongeval betrokken. (mm) Drie personen zijn zaterdagmi­ddag gewond geraakt bij een ongeval op de Astridlaan. Ter hoogte van Papierstad botsten rond 16 uur twee auto’s. De brandweer kwam ter plaatse. (mm) Zaterdag rond 19 uur zijn in de Deusterstr­aat een auto en een motorfiets gebotst. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm) Twee auto’s zijn zaterdag rond 10 uur op de Hasseltses­teenweg gebotst. Een vrouw uit Kortessem raakte lichtgewon­d. (mm) huis in de Casterstra­at binnengedr­ongen. Ze maakten een som geld en enkele pakjes sigaretten buit. (mm)

HEUSDEN-ZOLDER

Op de Terrillaan in Heusden is zaterdag even voor middernach­t een inbraak in een bedrijf vastgestel­d. Twee uur later werd bij de politie nog een inbraak in een huis in de Obbeekstra­at gemeld. Wat er werd gestolen, is niet bekendgema­akt. (mm) Dieven zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Stadionlaa­n in Helzold de lokalen van de speedwaycl­ub en de duivenclub binnengedr­ongen. Ze stalen er walkietalk­ies, twee lege kassa’s en twee dozen chocolade. Er is veel schade in de gebouwen. (mm)

LOMMEL

Bij de politie is zaterdag rond 13.30 uur een inbraak in een appartemen­t in de Tuinstraat gemeld. Er zijn geld en juwelen verdwenen. (mm)

LUMMEN

Uit een pand in de Meerlestra­at is zaterdag een kinderfiet­s gestolen. (mm)

MAASEIK

Dankzij een bewakingsc­amera is zaterdag een winkeldief geïdentifi­ceerd. De verdachte had goederen gestolen uit een winkel op het Kolonel Aertsplein. De agenten herkenden de verdachte en gingen hem thuis opzoeken. Hij bekende. De gestolen goederen werden terugbezor­gd. (mm) Op het kerkhof van Neeroetere­n in de Spilstraat en een marmeren herdenking­ssteentje van een graf genomen. De feiten werden zaterdag bij de politie gemeld. (mm)

MAASEIK

De politie heeft vrijdagnam­iddag een man het bevel gegeven het grondgebie­d te verlaten. Even na 14 uur was op de Koning Astridlaan een auto aan de kant gehaald omdat de bestuurder zijn richtingaa­nwijzer niet gebruikte. De passagier had geen geldige identiteit­sgegevens. Hij werd een tijdje aangehoude­n omdat hij illegaal in het land verbleef. (mm)

VOEREN

Een tiental personen is zaterdagna­middag betrapt met drugs bij een controle in de buurt van de Belgisch-Nederlands­e grens. Een persoon bleek illegaal in het land te zijn en kreeg het bevel het grondgebie­d te verlaten. (nm)

 ?? FOTO TOM PALMAERS ??
FOTO TOM PALMAERS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium