Het Belang van Limburg

Élodie Ouédraogo test ‘gezonde’ Hollywoodh­ypes in Glammertim­e

-

Partner Jeroom helpt om

de ‘waist trainer’ aan te trekken.

Voormalig atlete Élodie Ouédraogo (35) test vanaf vanavond voor het nieuwe Vier-programma Glammertim­e gezondheid­shypes die het vooral in Hollywood w goed doen.

BRUSSELB -

Vanavond test ze een ‘waist trainer’ (letterlijk: trainer van je middel, nvdr.), een korset dat je volgens sterren als Kim Kardashian, Jessica Alba en Kylie Jenner helpt om een zandlopers­ilhouet te krijgen. Wetenschap­pers hebben al gewaarschu­wd dat een korset gevaarlijk kan zijn voor de organen en de ademhaling, maar Élodie w wou gerust nog een keer de proef op de som nemen. Vanavond is te zien hoe Élodies partner Jeroom haar moet helpen om het korset aan te krijgen. “Je hebt veel kracht nodig om het aan te trekken. Het is niet de bedoeling dat Jeroom de hele tijd in beeld loopt, in dit geval kwam hij gewoon van pas.” (lacht)

De buik van Beyoncé

“Lifestyle is een wezenlijk onderdeel van showbizz. Ik lees ook hoe al die bekendhede­n leven, e eten, sporten, diëten. En wij maar denken dat het binnen handbereik li ligt om de buikspiere­n van Beyoncé, de armen van Madonna en het achterwerk van Kim Kardashian te krijgen. Terwijl die een leger personal trainers en koks hebben. Ik ben zelf ook gevoelig voor al die hypes, maar keer op keer moet je vaststelle­n dat er geen snelle weg is naar een mooi lichaam. Je kunt de natuur hooguit een handje helpen.”

Vier, 21.35 uur

 ?? FOTO VIER ??
FOTO VIER
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium