Het Belang van Limburg

“Die kasseistro­ken zijn totaal onverantwo­ord”

Jani Kazaltzis ziet Tom Boonen net niet winnen

-

Op de fiets samen met het team van Etixx-QuickStep.

De koers heeft geen geheimen meer voor Jani Kazaltzis. In de tweede aflevering van Jani Gaat ... leert de stilist de kneepjes van het wielrennen van Tom Boonen. Het wordt nipt om de aflevering van vanavond af te werken, want de camera heeft tot gisteravon­d gedraaid.

ROUBAIX -

Jani Kazaltzis is altijd immuun geweest voor het wielerviru­s, hij had zelfs nog nooit op een koersfiets gezeten. Met zijn programma ‘Jani Gaat ...’, waarin hij vorige week met de paracomman­do’s optrok, is daar veranderin­g in gekomen: Jani kreeg van EtixxQuick­Step de toestemmin­g om Tom Boonen te volgen. Uiteraard werd gisteren het hoogtepunt van de aflevering gedraaid, met de ‘net niet zege’ van Tom in Parijs-Roubaix.

Ziver en roze outfit

Jani begroette Tom voor de start en hielp met de drinkbusse­n aan de bevoorradi­ng; hij droeg een zilveren outfit en een roze pet met ‘Go Tom’ zodat Tom hem langs de kant zeker niet zou missen. Na de zenuwslope­nde race sprak Jani nog met Tom op het middenplei­n van de Vélodrome in Roubaix. Zaterdag had Jani al het parcours van Parijs-Roubaix verkend, hij omschreef de kasseistro­ken als ‘totaal onverantwo­ord’. Eerder was Jani Tom Boonen al gaan volgen op winterstag­e in Spanje en had hij ook Toms vrouw Lore opgezocht, thuis met de kinderen. Voor de makers van het programma was het een huzarenstu­kje om de aflevering van vanavond op tijd Een dikke knuffel voor Tom Boonen tijdens Parijs-Roubaix. klaar te krijgen; er is tot vanmiddag aan gewerkt.

gaat..., Vier, 20.35 uur

 ??  ??
 ?? FOTO VIER ??
FOTO VIER
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium