Het Belang van Limburg

Ploegleide­r kwaad om VTM-programma rond Tom Boonen

-

In ‘De Mol’ moest het drietal penalty’s trappen. In het VTMprogram­ma zal Tom Boonen (links) gevolgd worden door Koen Wauters.

Tom Boonen gaat een programma maken met VTM en Koen Wauters, maar daar is zijn ploegleide­r niet blij mee. Patrick Lefevere uitte zijn ongenoegen in een tweet waarin hij VTM verweet “mee te eten van het succes van Tom”.

VILVOORDE -

In een reactie zegt Lefevere dat het programma buiten de ploeg om is geregeld. “Dat kan ik niet appreciëre­n. Vooral omdat wij binnen de ploeg zelf enkele projecten gepland hebben waarbij ook achter de schermen wordt gefilmd. Als daar dan plots een ander programma tussen komt gefietst, stoort mij dat. Ik kan Tom niet verbieden dat Koen Wauters bij hem thuis komt filmen, maar ik heb daar wel mijn bedenkinge­n bij.” Navraag leert dat ploegbaas Patrick Lefevere niet mee aan tafel zat toen Boonen en zijn manager een overeenkom­st sloten met productieh­uis Borgerhoff & Lamberigts om voor VTM een programma te maken. Daarin zal Koen Wauters Tom volgden in de laatste maanden van zijn wielercarr­ière en in de eerste maanden van zijn leven na de koers. De ploegleide­r van EtixxQuick-Step werd niet bij de gesprekken betrokken omdat er vooral buiten de koers zou gefilmd worden. Tom Boonen heeft een goede band met het productieh­uis dat het VTM-programma gaat maken; het bracht tien jaar geleden al de biografie van Boonen op de markt. VTM en de manager van Tom Boonen wilden niet reageren.(

 ?? Foto PHN ??
Foto PHN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium