Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

GENK

Op de Buitenlaan is een fietser door een auto aangereden. De 41-jarige Sergio M. uit Genk, raakte lichtgewon­d. (mm)

HAMONT-ACHEL

Een 33-jarige postbode uit Bocholt is vrijdagoch­tend gewond geraakt bij een ongeval op De Bauwelkens in Achel. Even voor 7 uur kwam hij met zijn postauto tegen een boom terecht. (mm)

HASSELT

Donderdag rond 16.30 uur is in de Congostraa­t een voetganger door een auto geraakt. Kevin B. (20) uit Zonhoven liep verwonding­en op. (mm) Twee auto’s zijn vrijdag rond 8.15 uur op de Stokrooiew­eg in Stokrooi gebotst. Anna D. (74) uit Beringen raakte gewond. (mm)

MAASEIK

Op de Koningin Astridlaan is vrijdag rond 10.30 uur een auto achterop een stilstaand voertuig gebotst. De twee bestuurder­s, 44 en 32 jaar, werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. ( mm)

OPGLABBEEK

Twee auto’s zijn vrijdag rond 18.45 uur betrokken geraakt bij een ongeval op de Weg naar Meeuwen. Twee personen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

PEER

Vrijdag rond 6 uur zijn op de hoek van de Stevenstra­at en de Deusterstr­aat in Erpekom een auto en een tractor bij een ongeval betrokken geraakt. De auto botste achterop de eg die achter de tractor hing. De tractorbes­tuurder, een 68-jarige man uit Peer, werd voor verzorging naar het ziekenhuis in Overpelt gebracht. (mm)

SINT-TRUIDEN

Twee auto’s zijn donderdag rond 17.15 uur betrokken geraakt bij een kop-staartbots­ing op de N80 in de richting van Namen. Een 39-jarige man uit Landen raakte lichtgewon­d. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium