Het Belang van Limburg

CLUB KOMT IN POT 3 TERECHT

Nainggolan en Vermaelen eruit, Depoitre en Hasi stoten door

- (jug, gegy)

Club Brugge zit morgen tijdens de Champions League-loting in pot 3 en mag dus hopen op een iets haalbaarde­r programma. Blauwzwart dankt daarvoor Monaco en Ludogets, die Villarreal en Viktoria Pilzen uitschakel­den.

Van het rijtje Porto, Villarreal, Pilzen en Ajax moesten er minstens twee sneuvelen voor blauw-zwart. Nabil Dirar bewees zijn Brugse ex-club een eerste dienst. De flankspele­r staat in de belangstel­ling van Lazio, maar hielp de Monegasken nog aan 1-0 tegen Villarreal. Dat volstond ruim na de 0-2 zege in de heenmatch. Ludogorets deed de rest voor Club. Het had thuis al met 2-0 gewonnen van Viktoria Pilzen en de 2-2 gisteren kon het niet meer van het kampioenen­bal houden.

Besnik Hasi door

Daar kunnen de Bruggeling­en Laurent Depoitre tegenkomen. Die was nog niet speelgerec­htigd tegen AS Roma, maar zag Porto in Italië korte metten maken met AS Roma. Radja Nainggolan ging mee ten onder met de Romeinen, terwijl Thomas Vermaelen geschorst was na zijn rode kaart in de heenmatch. Roma verzamelt trouwens rode kartonnen, want nu werden De Rossi en Emerson uitgeslote­n. Tegen 9 man won Porto finaal met 0-3. Voor Besnik Hasi was het dan weer billen knijpen. Legia Warschau had een week geleden nochtans met 0-2 gewonnen tegen het Ierse Dundalk, maar in Polen kwamen de Ieren snel op voorsprong. Voor Odjijda, Moulin en Langil was het dan 90 minuten bang afwachten en pas in blessureti­jd werd de 1-1 gemaakt. Hasi heeft daardoor weer wat krediet gewonnen bij de fans.

Denayer met kleine blessure

Manchester City speelt straks in eigen huis een veredelde oefenmatch tegen Steaua Boekarest. Na de 0-5 in de heenwedstr­ijd laat Pep Guardiola zijn sterkhoude­rs rusten. Jason Denayer hoopte op speelminut­en, maar net nu kampt de Rode Duivel met een lichte blessure aan de adductor. Hij trainde gisteren apart.

 ?? FOTO EPA ?? Een ontgoochel­de Radja Nainggolan ligt eruit na twee rode kaarten voor zijn ploegmaats.
FOTO EPA Een ontgoochel­de Radja Nainggolan ligt eruit na twee rode kaarten voor zijn ploegmaats.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium