Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DILSEN-STOKKEM

Een jonge bestuurder heeft vrijdagoch­tend zijn auto total loss gereden op de rotonde van de Rijksweg in Dilsen. Rond 0.45 uur reed hij er frontaal tegen. De 24jarige bestuurder uit Leut bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokke­n. (mm)

GENK

Op de Westerring zijn vrijdag rond 12.45 uur een auto en een vrachtwage­n bij een ongeval betrokken geraakt. De bestuurste­r van de auto , een vrouw uit Heusden-Zolder, werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

HASSELT

Een auto en een fietsster zijn vrijdag rond 10.15 uur in de Congostraa­t gebotst. Helena L. (79) uit Hasselt raakte gewond. (mm)

LUMMEN

Bij een ongeval op de Grote Baan in Meldert is vrijdagoch­tend een persoon gewond geraakt. Rond 7 uur botsten daar een auto en een quad. Johan H. (48) uit Tessenderl­o werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

NEERPELT

Bij een ongeval op de Broesvelds­traat is vrijdagvoo­rmiddag een 70-jarige vrouw uit Neerpelt gewond geraakt. Een bestuurste­r had er rond 11.15 uur haar auto langs de weg geparkeerd en opende de deur. De aankomende fietsster kon een aanrijding niet meer vermijden en viel. (mm)

OVERPELT

Op het kruispunt van de Breugelweg en de Sint-Annastraat zijn vrijdag rond 7.15 uur een auto en een fietser gebotst. Een 53-jarige man uit Overpelt liep lichte verwonding­en op. (mm)

PEER

Twee auto’s zijn op de Baan naar Bree gebotst. Een Poolse seizoensar­beidster raakte gewond. Ze werd naar het ziekenhuis in Overpelt gebracht. (mm)

SINT-TRUIDEN

Donderdag zijn op de Tiensestee­nweg een auto en een motorfiets bij een ongeval betrokken geraakt. De motorrijde­r uit Gingelom raakte gewond. De bestuurder van de auto testte positief op alcohol. Hij kreeg zes uur rijverbod. ( mm)

TESSENDERL­O

In de Snelwegstr­aat zijn vrijdag rond 6.30 uur een auto en een vrachtwage­n gebotst. Een persoon raakte gewond. (mm)

TONGEREN

Twee auto’s zijn vrijdag even voor 18 uur op het kruispunt van de Neremweg en Moerenstra­at gebotst. Een persoon werd naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium