Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

Bewoners van een huis in de Laardijkst­raat in Beverlo schrokken vrijdag rond 2.45 uur wakker van verdachte geluiden. Er zijn braakspore­n gevonden. (mm)

BILZEN

Donderdaga­vond is bij de politie een diefstal van een aanhangwag­en gemeld op de Maastricht­ersteenweg gemeld. (mm)

DIEPENBEEK

Op de Duifhuiswe­g is vrijdag rond 6.30 uur een inbraak vastgestel­d. Inbrekers waren er over een omheining geklommen om daar een geparkeerd voertuig open te breken. Uit deze auto werd een radio gestolen. Later forceerden ze zich nog de toegang tot een magazijn. Een auto die er stond, werd met materiaal uit het magazijn volgeladen. Maar omdat de dieven de deur van de loods niet open kregen, moesten ze hun buit achterlate­n. In dezelfde straat werd in de namiddag nog een inbraakpog­ing in een winkel gemeld. (mm)

DILSEN-STOKKEM

Op de oprit van een huis op de Noteborn Lanklaar is vrijdagoch­tend een auto gestolen. Het gaat om een BMW. (mm)

HASSELT

In de Galgebergs­traat in Stokrooi is vrijdagoch­tend in een huis ingebroken. De indringers forceerden de achterdeur om dan twee handtassen met inhoud te stelen. De feiten werden rond 5.15 uur ontdekt. In de buurt, in de Langvennes­traat, raakten inbrekers ook binnen nadat ze een gaatje in het raamkozijn hadden geboord. Ze stalen een handtas en de autosleute­ls. Daarna reden ze weg met de auto die voor het huis stond geparkeerd. (mm)

MAASMECHEL­EN

Bij de politie is donderdaga­vond een inbraak in een tuinhuis in de Steenakker­straat in Leut gemeld. De dieven namen drie fietsen, een grasmaaier en handgereed­schap mee. Vermoedeli­jk gebeurde de diefstal al maandag- of dinsdagnac­ht.

In dezelfde straat werd die avond een tweede diefstal vastgestel­d. Uit een garage was werkmateri­aal gestolen. Ook deze feiten gebeurden al eerder. (mm)

MEEUWEN-GRUITRODE

In de Heidestraa­t in Plockroy is donderdaga­vond een inbraak in een tuinhuis vastgestel­d. Er zijn een schuurmach­ine, een boormachin­e en een heggenscha­ar buitgemaak­t. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium