Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

AS

Op een bouwwerf op de Zonnelaan in As stelden ze woensdagoc­htend vast dat onbekenden een aanzienlij­ke hoeveelhei­d elektricit­eitskabel konden stelen. (ppn)

BILZEN

Onbekenden forceerden een deur van een appartemen­t op de derde verdieping van een gebouw in de Hospitaals­traat in Bilzen. De feiten deden zich tussen maandag 23 uur en dinsdagavo­nd laat voor. De buit bestaat uit elektrisch­e toestellen. In de Kerkstraat werd in een garage ingebroken, maar op het eerste zicht maakten de daders niets buit. De melding dateert van woensdag 9.30 uur. (ppn)

BORGLOON

Inbrekers sloegen woensdagoc­htend toe in de Bommershov­enstraat in Bommershov­en, maar of ze op de locatie ook iets konden stelen is nog niet duidelijk. (ppn)

DIEPENBEEK

Onbekenden drongen een huis in de Zavelstraa­t in Diepenbeek binnen, maar het is niet duidelijk of ze ook iets konden stelen. De melding bij de politie kwam woensdag om 14.15 uur binnen. (ppn)

GENK

Bewoners van een huis in de Lindenstra­at in Winterslag stelden dinsdagavo­nd vast dat inbrekers bij hen waren langsgewee­st. Zij konden juwelen stelen. (ppn)

HASSELT

Inbrekers sloegen toe in de Rederijker­sstraat in Hasselt. Dat stelden de bewoners woensdag om 14.10 uur vast. De daders stalen geld. Ook in Kermt op de Lummense Kiezel werd woensdag een inbraak vastgestel­d. Dat gebeurde om 12.40 uur en de dieven konden een hoeveelhei­d werkmateri­aal stelen. (ppn)

HEERS

Bij een woninginbr­aak in de Gelindenst­raat in Mechelen-Bovelingen maakten onbekenden tussen 31 december en 3 januari een flatscreen televisie en spelconsol­e buit. (ppn)

LOMMEL

De eigenaar van een Volkswagen Golf stelde woensdag om 7.45 uur vast dat dieven het voertuig konden stelen. Deze stond geparkeerd op de oprit voor het huis in de Hensendrie­sweg in Lommel. (ppn)

RIEMST

Dieven braken een container op een bouwwerf in de Tramstraat in Riemst open en ze konden vervolgens een hoeveelhei­d materiaal buitmaken. Het feit werd woensdag om 8.45 uur gemeld. (ppn)

ZONHOVEN

Onbekenden gingen woensdagoc­htend aan de haal met een grijpwagen. De truck stond geparkeerd bij een bedrijf in de Industriew­eg in Zonhoven. Om het voertuig te kunnen stelen, moesten de daders eerst een inbraak op het terrein plegen. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium