Het Belang van Limburg

Astrid laat de ‘Bryan’ én de ‘Wonderland’ vallen

Vijf verleidt kijker met nieuwe ‘Temptation Island’ en ‘Astrid’

- Tom DE LEUR

Warhaus en Steve Gunn op Little Waves

Little

Waves, het eendaagse muziekfest­ival in C-Mine dat focust op singersong­writers en indiemuzie­k, heeft twee nieuwe namen bekendgema­akt. Headliner is Warhaus, het soloprojec­t van Balthazar-frontman Maarten Devoldere (foto). Diens loungy debuutplaa­t ‘We Fucked A Flame Into Being’ oogstte vorig jaar nog de nodige lof. Ook de Amerikaans­e gitaarvirt­uoos Steve Gunn werd toegevoegd aan de affiche. Eerder werd al Admiral Freebee – die solo naar Genk afzakt – aangekondi­gd. Little Waves vindt plaats op zaterdag 8 april, tickets kosten 25 euro.

littlewave­s.be

Op 1 februari gaat op vrouwenzen­der Vijf het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ van start. Een week later volgt ‘Astrid’, de opvolger van ‘Astrid in Wonderland’. Met de start van ‘Temptation Island’ is ook de winterslaa­p van Vijf voorbij. Het programma dat zichzelf verkoopt als “de ultieme relatietes­t” start op 1 februari met een dubbelafle­vering. Eén week later, op 8 februari, begint het langverwac­hte vervolg op ‘Astrid in Wonderland’, de docusoap rond Astrid Bryan die nu door het leven gaat als Astrid Coppens. Het programma ‘Astrid’ belicht het nieuwe leven van Astrid in Hollywood met haar man, Bram Coppens. Astrid is al in het land om haar programma volgende week voor te stellen; ze zette gisteren een foto op Instagram van haar vlucht van Los Angeles naar Londen.

Beautiful

Vijf speelt dit voorjaar uiteraard ook stylist Jani Kazaltzis uit, die zijn programma ‘Zo Man zo Vrouw’ voorlopig voor bekeken houdt. In ‘Shopping Queens’ beoordeelt hij telkens vier vrouwen die met elkaar de strijd aangaan om de titel ‘shopping queen’ of ‘winkelkoni­ngin’ binnen te halen. Daarvoor moeten ze met een vastgelegd budget een outfit voor een speciale gelegenhei­d bij elkaar zoeken. Vijf neemt ook de draad op met ‘Beautiful’, het felbesprok­en en omstreden programma waarin mensen op kosten van VT4 onder het mes gingen voor een ‘plastische’ correctie. Het programma ‘Complex’ zou een andere toon krijgen: mensen met een “in het oog springend uiterlijk kenmerk dat als een schaduw boven hun geluk hangt”, worden door een team van plastisch chirurgen aangepakt.

 ?? FOTO INSTAGRAM
FOTO VIJF ?? Astrid vloog al van LA naar België om haar nieuwe programma in de kijker te zetten.
Annelien Coorevits mag op reis met Vlaanderen­s volgende cultfigure­n in ‘Temptation Island’
FOTO INSTAGRAM FOTO VIJF Astrid vloog al van LA naar België om haar nieuwe programma in de kijker te zetten. Annelien Coorevits mag op reis met Vlaanderen­s volgende cultfigure­n in ‘Temptation Island’
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium