Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Vier mensen liepen zondag rond 12.15 uur lichte verwonding­en op bij een kop-staartbots­ing in de Zuidstraat in Beverlo. Het ging om een grootmoede­r met haar kleindocht­er uit Ham en een Nederlands gezin. Alle vier moesten ze voor controle naar het ziekenhuis.

(ppn)

BILZEN

Een kind raakte zaterdag lichtgewon­d bij een aanrijding met een auto vlakbij thuis. Het ongeval gebeurde om 18 uur in de Tongersest­raat in Bilzen. Een ziekenwage­n kwam ter plaatse. (ppn)

GENK

Een ziekenwage­n werd zaterdag om 5.30 uur opgeroepen voor een ongeval in de Wiemesmeer­straat in Genk. Niels B. (22) uit Lanaken belandde met de auto in de gracht en was lichtgewon­d. ( ppn)

Bij een kop-staartbots­ing zaterdag om 15.10 uur ter hoogte van de Prenuptia op de Hasseltweg in Genk viel een lichtgewon­de. De hulpdienst­en brachten slachtoffe­r Asude D. (23) uit Genk over naar het ziekenhuis. (ppn)

Sezer M. (30) uit Peer liep zondag om 1.15 uur lichte verwonding­en op toen hij met zijn auto van de baan raakte op de Marcel Habetslaan. (ppn)

Jeroen O. (22) uit Genk liep vrijdag om 20 uur lichte verwonding­en op bij een ongeval op Schiepse Bos. De twintiger werd er door een lijnbus aangereden. (ppn)

HASSELT

Voetganger Ayoub A. (20) uit Hasselt raakte vrijdag om 21.40 uur gewond bij een aanrijding met een bromfiets in de Kempische Steenweg in Hasselt. De bromfietse­r nam de vlucht. (ppn)

Een vrouw (80) uit Aarschot raakte zondag om 14.30 uur lichtgewon­d bij een ongeval in de Kuringerst­eenweg. De hulpdienst­en brachten haar met verwonding­en over naar het ziekenhuis. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Fietser Edgard P. (76) raakte zaterdag om 13.30 uur ernstig gewond bij een ongeval op het John Cuppensple­in in Houthalen. Het ging om een aanrijding waar ook een wagen bij betrokken was. Een ziekenwage­n kwam ter plaatse. Ze brachten de zeventiger in kritieke toestand over naar het ziekenhuis, maar het levensgeva­ar is intussen geweken. (ppn)

LANAKEN

Een brandweerw­agen die terugkwam van een kleine keukenbran­d stopte zaterdag om 12.20 uur bij een ongeval in de Kiezelweg in Veldwezelt. De inzittende van de auto raakte lichtgewon­d. Een ziekenwage­n werd opgeroepen. (ppn)

TESSENDERL­O

Twee wagens botsten zaterdag om 12.15 uur aan het kruispunt van de Heilig Hartlaan met de Stationsst­raat in Tessenderl­o. Dat gebeurde nadat een van de twee geen voorrang had verleend en een voertuig kwam tegen een elektricit­eitspaal terecht. Een vrouw (33) uit Ham en een vrouw (73) uit Tessenderl­o raakten lichtgewon­d. Infrax moest een ploeg sturen om herstellin­gen aan de paal uit te voeren. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium