Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

Bij een inbraak in een appartemen­t in de Meerstraat verdwenen zaterdag juwelen en cash geld. De bewoner ontdekte de diefstal om 19.30 uur op. (ppn)

HAM

De politie stelde vrijdag een inbraak vast in de Speelstraa­t in Ham waar de onbekenden via een raam aan de achterzijd­e binnenraak­ten. De buit is niet bekend.

(ppn)

HASSELT

Bij de politie kwam zondag om 12 uur een melding binnen van een inbraak in een leegstaand huis in de Overdemers­traat in Hasselt. Voorbije weekend gebeurden nog vier andere inbraken. Het begon vrijdagavo­nd met een melding van een woninginbr­aak op de Kasteellaa­n. Het feit werd om 20.15 uur gemeld en het is niet duidelijk of er iets weg is. Zaterdag werd drie keer toegeslage­n. Onbekenden doorzochte­n een gebouw in de Sint-Lambrechts-Herkstraat na een inbraak via een van de lokalen. De buit is niet bekend. Bij een inbraak in een gebouw op de Hentjensla­an werd niets ontvreemd, maar in de Crutzenstr­aat was het wel prijs. Daar verdwenen juwelen en geld. (ppn)

HOESELT

Inbrekers sloegen vrijdag toe in de Pasbrugstr­aat in Hoeselt. De daders geraakten via de achterdeur binnen en namen op het eerste zich het spaargeld van de kinderen mee. Het feit werd rond 22 uur vastgestel­d. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Een bewoner van de Groenstraa­t stelde zaterdagav­ond een inbraak vast. De dieven konden juwelen en horloges stelen. (ppn)

KORTESSEM

Bij de politie kwam vrijdag om 20.45 uur een melding binnen van een inbraak in de Helstraat in Kortessem. Of de daders ook iets konden buitmaken, is niet bekend. Hetzelfde gebeurde zaterdag in de Omstraat. Daar stelden de bewoners om 23 uur vast dat onbekenden het huis hadden doorzocht en geld hadden gestolen. (ppn)

LOMMEL

Bewoners van een huis op de Luikerstee­nweg merkten vrijdag even voor middernach­t dat onbekenden bij hen hadden ingebroken. De daders konden met een steen een van de ruiten verbrijzel­en en doorzochte­n de woning. De buit is onbekend. (ppn)

TESSENDERL­O

De politie stelde vrijdagavo­nd twee inbraken vast in Tessenderl­o. De eerste melding kwam om 19.30 uur binnen. In de Diesterstr­aat waren onbekenden via een plat dak aan de achtergeve­l een huis binnengedr­ongen. De buit is onbekend, maar alles werd wel doorzocht. Om 20.40 uur kwam een inbraakmel­ding uit Paddenhoek binnen. Via de deur van de veranda kon de daders binnendrin­gen, maar ze maakten veel lawaai waardoor ze de bewoners die thuis waren hadden opgeschrik­t. De inbrekers sloegen vervolgens zonder buit op de vlucht. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium