Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HEUSDEN-ZOLDER

In de Dorpsstraa­t in Zolder is woensdag ingebroken in een huis. De buit is niet bekend. (maw)

HOESELT

In de Winterbeek­straat in Hoeselt hebben inbrekers alles overhoop gehaald in een huis. De bewoonster was gistermorg­en even weg. Aan de achterzijd­e waren er inkepingen in het keukenraam.

(maw)

BREE

In de Wolstraat in Beek is donderdag in de late namiddag een inbraak vastgestel­d. (maw)

HASSELT

Inbrekers hebben een huis doorzocht in de Justus Lipsiuslaa­n in de Katarina-wijk in Hasselt. Ze braken een deur open. De buit is nog niet bekend. Nog in Hasselt in de Wolskestra­at hebben dieven het raam van een huis opengebrok­en. De eigenaars waren nog thuis. De daders sloegen zonder buit op de vlucht. In Hoogheide slaagden inbrekers er niet in om in het huis te geraken. Ze probeerden een deur te openen. Bij een inbraak in een huis in de Lijmstraat is donderdagm­orgen een tv-toestel gestolen. Daar hadden de dieven een raam opengebrok­en. ( maw)

In een pand in de Casterstra­at hebben dieven geprobeerd om in te breken. Ze slaagden niet in hun opzet. (maw)

OVERPELT

In de bibliothee­k in de Jeugdlaan in Overpelt is een iPad gestolen. Die was vergrendel­d in een houder. De dief heeft die ongemerkt kunnen losmaken en meenemen. (maw)

MEEUWEN-GRUITRODE

In de Kruisstraa­t in Meeuwen hebben dieven proberen inbreken. Er werd een raam ingeslagen. Er is niets gestolen. (maw)

GENK

Donderdag is ingebroken in een leegstaand pand in de Nieuwstraa­t in Genk. De daders konden er nog enkele tafels en stoelen meenemen. (maw)

TESSENDERL­O

In de Schoterweg in Tessenderl­o hebben dieven een huis doorzocht. Op een houten raamkozijn werden liefst 15 braakspore­n gevonden. Het alarm was afgegaan.

(maw)

HAM

Via een slaapkamer­raam op de eerste verdieping is ingebroken in een huis in de Heidestraa­t in Ham. Er is een iPhone gestolen.

(maw)

BERINGEN

In Paal in de Diesterses­teenweg is ingebroken in een huis. Dieven probeerden het eerst via een achterdeur en een schuifraam. Uiteindeli­jk zijn ze met een ladder tot op de eerste verdieping geraakt. Daar is een raam stukgeslag­en. Een tv-toestel is meegenomen.

(maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium