Het Belang van Limburg

Woordbeeld­en Mijn

-

oudste broer Herman was gedurende vele jaren journalist bij deze krant. Na zijn pensioen begon hij met het publiceren van dichtbunde­ls. Vrijdag 24 maart zal hij zijn vijfde bundel ’Woordbeeld­en’ voorstelle­n in de bibliothee­k. Met het inleidende woord van Annie Nonneman, de zang en muziek van Eric Blokken en de presentati­e en voordracht­en van Godfried Kippers is succes verzekerd.

De gedichten van Herman zijn geen karamelver­zen en zij weerspiege­len zijn innerlijke gevoelens. Thema’s als liefde, familie en natuur komen er aan bod. Hoe vaker je de gedichten leest, hoe mooier ze worden en hoe meer je ze begrijpt. Als ze dan nog worden gedeclamee­rd door iemand als Godfried krijgen ze nog meer waarde. Onze filosoof van de familie verslindt veel boeken en luistert bijna uitsluiten­d naar klassieke muziek. Als je bij hem in de auto stapt dan hoor je gegarandee­rd muziek van de zender Klara.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar werkt hij aan. Joggen in het natuurgebi­ed De Maten is één van zijn hobby’s.

De familie is met reden trots op Herman en gezien de reacties op Facebook ook vele Diepenbeke­naren.

We kijken met zijn allen dan ook uit naar die voorstelli­ng. Wil je erbij zijn dan moet je wel vooraf inschrijve­n in de bibliothee­k.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium