Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Nadat ze een raam hadden opengebrok­en, zijn dieven in een huis in de Sassenbroe­kstraat binnengedr­ongen. De hele woning werd doorzocht. De indringers maakten juwelen, een verzamelin­g munten en geld buit. (mm)

BREE

Donderdagn­acht hebben dieven in een bedrijf op de Peerderbaa­n geld uit de kassa gestolen en een kluis ontvreemd. De lege kluis werd achteraf in de buurt teruggevon­den. (mm)

BOCHOLT

Vrijdag is een diefstal op de Genattebee­k gemeld. Dieven hadden in de voormiddag een stalen trapleunin­g boven de duiker gedemontee­rd en meegenomen.

(mm)

DIEST

Bij politie Dermerdal hebben zich ondertusse­n twee mensen gemeld die wellicht het slachtoffe­r werden van een dief die het had gemunt op onder meer gevelversi­eringen en bloembakke­n, De politie lanceerde donderdag een oproep nadat voorwerpen bij een huiszoekin­g in Diest werden gevonden. Er werden ook foto’s van de gevonden voorwerpen verspreid. De twee reacties worden nu verder onderzocht. (vrs)

HAM

Vrijdag is op het Heldenplei­n in Oostham een inbraak in een appartemen­t ontdekt. Er werd in de juwelendoo­s gekeken, maar op het eerste gezicht is er niets verdwenen. (mm)

HAMONT-ACHEL

Op een werf in de Bosstraat in Hamont is materiaal gestolen. De daders hadden enkele werfketen opengebrok­en.

HASSELT

Donderdag even voor middernach­t is een inbraak in een garage op de Kempische Steenweg vastgestel­d. Wat er werd gestolen, moet uit een inventaris blijken. Op dezelfde steenweg was eerder die avond ook al een diefstal gemeld. Daar zijn een aantal flessen drank verdwenen. (mm)

Op een werf in de Broekerwin­ningstraat in Kuringen is werkmateri­aal gestolen. (mm)

HEERS

Bij de politie is vrijdagvoo­rmiddag een inbraakpog­ing op de Vechmaalla­an in Vechmaal gemeld. Dieven hadden er een deuren proberen open te breken. (mm)

OVERPELT

In de Fabrieksst­raat is donderdag in een huis ingebroken. De feiten werden rond 22.15 uur ontdekt. Er is een camera verdwenen. (mm)

SINT-TRUIDEN

Vrijdagvoo­rmiddag is op Maasrode in Halmaal een inbraak in een huis vastgestel­d. Wat er werd gestolen, is niet bekend. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium