Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

DILSEN-STOKKEM

De politie kreeg zondag om 2 uur een melding van een inbraak bij een bedrijf op de Nijverheid­slaan. De daders raakten via het dak binnen. Wat verdwenen is, wordt nog onderzocht. De politie stelt een onderzoek in. (ppn)

GENK

Een dief ging zaterdagoc­htend aan de haal met een scooter toen de eigenaar van het voertuig zich in een winkel bevond. Het feit deed zich in de Zaveldries­straat in Genk voor. (ppn)

KINROOI

Inbrekers sloegen zaterdagna­cht toe op het bedrijvent­errein Leuerbroek in Kinrooi. Ze bezochten er twee bedrijven. Op de eerste locatie wilden ze een kluis openbreken, maar slaagden daar niet in. Wel namen ze waarschijn­lijk cash geld uit een kast mee. Bij de tweede firma verdween een geldsom uit de kassa. De politie onderzoekt de zaak. (ppn)

LANAKEN

De politie stelde vorige week donderdag een woninginbr­aak vast op de Tweede Carabinier­slaan in Lanaken. Daar werd een fiets gestolen. Dat maakte de zone in het voorbije weekend bekend. (ppn)

LOMMEL

De politie kreeg zaterdag om 11.50 uur een melding binnen van een inbraak op Gelderhors­ten. De omstandigh­eden en buit zijn niet bekend. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Onbekenden stalen een quad en tv uit een huis langs de Rijksweg in Maasmechel­en. De vaststelli­ngen dateren van vrijdag 22.30 uur en werden zondag door de politie gemeld. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

Bij een woninginbr­aak op de Schuttersl­aan in Meeuwen verdween vrijdag cash geld, een portefeuil­le, horloge en aktetas.(ppn)

VOEREN

Dieven gingen in de Kloosterho­fstraat in Teuven aan de haal met een aanhangwag­en. De melding kwam zaterdag om 13.20 uur bij de politie binnen. (ppn)

WELLEN

Inbrekers sloegen vrijdag toe in de Hertenstra­at in Wellen waar ze de deur van een huis forceerden en de woning doorzochte­n. De buit bestaat uit juwelen en een som geld. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium