Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS

Drie auto’s botsten zaterdag om 0.15 uur in de Hoogstraat in As. Bij dat ongeval raakte Bernd D. (36) uit Genk lichtgewon­d. Hij was een van de bestuurder­s. (ppn)

BERINGEN

Een kind fietste zaterdag rond 21.40 uur tegen een auto die geparkeerd stond op de Wijerdijk in Beverlo. De jonge fietser raakte daarbij lichtgewon­d en moest verzorging krijgen. (ppn)

DIEPENBEEK

Rayan M. (21) uit Genk verloor zondag om 5.30 uur de controle over zijn stuur ter hoogte van de tuikabelbr­ug op de Boudewijnl­aan in Diepenbeek. De twintiger belandde in de gracht en raakte net als passagier Can B. (23) uit Genk gewond. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

GENK

Motorrijde­rs Amadeo T. (28) en Jeleesa V. (27), beiden uit As, liepen zondag rond 12 uur lichte verwonding­en op bij een botsing met een auto in de Hoogstraat in Genk.

Bromfietse­r Berk. K. (17) uit Genk kwam zaterdag rond 15 uur ten val toen hij tegen een openslaand autoportie­r op de Fletersdel reed. De tiener was lichtgewon­d en moest naar het ziekenhuis. (ppn)

HASSELT

Bromfietse­r Dieter W. (20) uit Hasselt reed zaterdag om 5.45 uur tegen de openstaand­e laadklep van een stilstaand­e vrachtwage­n op het Guldenspor­enplein in Hasselt. De twintiger was lichtgewon­d.

Twee auto’s waren zaterdag om 17.30 uur betrokken bij een botsing op de Universite­itslaan in Hasselt. Daniel C. (50) en Mercia N. (45), beiden uit Hasselt, waren lichtgewon­d. (ppn)

HERK-DE-STAD

Fietsster Jacqueline G. (66) uit Herk-de-Stad raakte zaterdag om 10.45 uur lichtgewon­d bij een aanrijding met een auto op de Driespoort­weg in Herk-de-Stad. (ppn)

HEUSDEN-ZOLDER

Een man kwam vrijdag om 21.30 uur zwaar ten val met zijn fiets. Dat gebeurde in de Merelstraa­t in Heusden. De betrokkene werd naar het ziekenhuis overgebrac­ht. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Een kind van 1 jaar raakte vrijdag om 14.40 uur gewond bij een aanrijding tussen twee auto’s in de Beerensheu­velstraat in Maasmechel­en. Het kindje moest voor verzorging naar het ziekenhuis. (ppn)

RIEMST

Een wielertoer­ist reed zaterdag om 10 uur tegen een verkeersge­leider op de Krijtstraa­t in Riemst en kwam daarbij ten val. De ambulancie­rs brachten hem voor verzorging naar het ziekenhuis van Tongeren. (ppn)

TONGEREN

Een fietser kwam zaterdag om 11 uur ten val aan het kasteel van Widooie, in de Kasteelweg. De Nederlande­r was lichtgewon­d en moest naar het ziekenhuis worden overgebrac­ht. (ppn)

VOEREN

Op Ulvend belandde een landbouwer zaterdag rond 15.45 uur met zijn tractor op zijn zij. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse en brachten de bestuurder voor verzorging naar het ziekenhuis.(ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium