Het Belang van Limburg

Vetokele

-

“Of ik blijf? STVV weet

wat ik wil”

Igor Vetokele had een ondankbare taak bij STVV. In z’n eentje moest hij het zien te rooien in de spits, tegen torens Colley en Brabec. “Ik was er één keertje dichtbij, maar in plaats van 1-1 werd het 2-0. Rusten zit er voor mij niet in. Ik vertrek zondag al voor een interland met Angola. Hoe het zit met mijn contract? De gesprekken met STVV gaan de goeie kant op, maar tekenen is nog niet aan de orde. De club weet wat ik wil. Ik heb nog twee jaar contract bij Charlton. De discussie gaat er vooral over wat er na volgend seizoen met mij moet gebeuren, gezien ik dan nog steeds van Charlton ben.”

Abrahams “Fans fantastisc­h”

Invaller Kurt Abrahams kon zijn stempel niet drukken. “Ach, ondanks dit verlies was de sfeer niet barslecht in de kleedkamer. Die finale tegen Genk was een bonus voor ons. Fantastisc­h hoe onze fans present waren. Volgend seizoen beloof ik hen veel goals. Eerst ga ik me een paar weekjes inspireren in Kaapstad.”

Kotysch

“Belachelij­ke cadeaus”

“Cadeaus als deze mag je niet geven in zo’n wedstrijd”, klaagde Sascha Kotysch, die woest reageerde op Pirard bij de 3-0. “Omdat de hele defensie verwachtte dat hij zou komen om die bal op te pakken. Ach, ik blijf fier op onze play-offs. Dit smaakt naar meer.”

STVV hervat op 22 juni

De Kanaries trainden gisteren niet meer, iedereen kon zich na het derbyverli­es meteen opmaken voor een vakantie. Op 22 juni hervat de kern. Zoals elk jaar start de nieuwe voorbereid­ing met fysieke en medische testen in Sint-Truiden, Leuven en Diepenbeek.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium