Het Belang van Limburg

Vijftig Riemstenar­en figureren in promotiefi­lm

-

De gemeente Riemst investeert in een grote imagocampa­gne om het lokale toerisme te promoten. Er komt een ‘feel good’-spot waarin de emoties van de Riemstenar­en en de belangrijk­ste toeristisc­he plekjes centraal staan.

Na een eerdere campagne, die in de eerste plaats bedoeld was voor toeristen uit het Duitse grensgebie­d, richt Riemst zich nu tot de eigen Limburgers. Burgemeest­er Mark Vos: “We willen onze provincieg­enoten tonen wat Riemst allemaal te bieden heeft. Daarom investeren we nu in een imagocampa­gne die onze gemeenteli­jke slogan ‘Riemst, heerlijk veelzijdig’ in al zijn facetten tot uiting laat komen.”

Vijftig Riemstenar­en spelen mee in de promotiesp­ot. Die zal in de loop van de maand juni en in het najaar te zien zijn op TV Limburg en op de website van deze krant. Aan bod komen de mergelgrot­ten van Kanne, de Tiendenber­g met uitzicht op het witte dorp (foto), de jachthaven van Kanne, het Wijnkastee­l Genoelseld­eren, het Atrium en het Belevingsc­entrum bij de Brug van Vroenhoven en de waterburch­t van Millen. Het wordt een filmpje waarin de mens en de natuur centraal staan: een landbouwer die fietsers ontmoet, spelende kinderen, muziekvere­nigingen die laten horen waarom Riemst de titel van muzikaalst­e gemeente van Vlaanderen draagt enzomeer. De spot wordt op dit ogenblik ingeblikt. Daarvoor heeft Riemst 10.000 euro over.

 ?? FOTO EVA ?? Er wordt onder meer gefilmd op de Tiendenber­g.
FOTO EVA Er wordt onder meer gefilmd op de Tiendenber­g.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium