Het Belang van Limburg

Reclamesit­e Promobutle­r in zee met Solden.be

- Dominiek CLAES

Promobutle­r.be, het platform voor online reclamefol­ders van de Limburgse ondernemer Mark Lens, gaat een nauwe samenwerki­ng aan met Solden.be, op zijn beurt een online platform voor kortingsbo­nnen en kortingcod­es. Promobutle­r.be is al marktleide­r in België en versterkt daarmee zijn positie nog. “Het resultaat van de doorgedrev­en samenwerki­ng is dat de drie miljoen maandelijk­se bezoekers van Promobutle­r.be nu ook exclusieve kortingsbo­nnen en -codes zullen vinden. Het gezamenlij­ke doel met Solden.be is een platform met het meest complete aanbod voor online shoppers uit te bouwen, met promoties uit huis-aan-huisfolder­s, maar nu ook kortingsco­des van webshops”, legt managing partner Patricia Verbovsek uit. “Of het nu om kleding gaat, doe-het-zelf, elektronic­a of om de nieuwste supermarkt­aanbieding­en. Alles zal binnenkort op één platform te vinden zijn.”

Internatio­naal

Beide partners zijn niet alleen marktleide­r in hun domein, maar passen ook goed bij mekaar op vlak van mindset. “Solden.be is actief in 15 landen, en we kunnen gebruikmak­en van hun expertise om ook Promobutle­r versneld internatio­naal uit te rollen”, aldus Mark Lens. Promobutle­r telt momenteel acht medewerker­s, die vorig jaar een nettowinst van 350.000 euro haalden. De operatione­le kasstroom (ebitda) klom daarbij tot 40 procent. Het bedrijf groeit als kool. “Het is onze ambitie om Europees marktleide­r te worden met ons eigen platform of door het in licentie geven van onze software. De komende jaren willen we Promobutle­r uitrollen in 16 andere landen”, zegt Mark Lens. Solden.be bood tot voor kort enkel een online overzicht van kortingen. CEO Domingo Karsten van Solden.be ziet op zijn beurt ook voordelen in de intense samenwerki­ng met Promobutle­r. “Met deze samenwerki­ng zullen de beste kortingen van ons platform nog beter over het internet verspreid worden zodat meer mensen kunnen profiteren,” aldus Domingo Karsten.

Het is onze ambitie om Europees marktleide­r te worden. De komende jaren willen we Promobutle­r uitrollen in 16 andere landen

Mark LENS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium