Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS

Woensdag rond 18 uur zijn op de Bilzerweg twee auto’s gebotst. Dirk H. (38) en Elsa H. (80) uit As en Kris M. (35) uit Lummen raakten lichtgewon­d. (mm)

BILZEN

Een fietser en een auto zijn donderdag rond 8.30 uur bij een ongeval op het Sint Gertrudisp­lein in Beverst betrokken geraakt. De fietser werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

BREE

Op het kruispunt van de Bocholterk­iezel en de Sportlaan zijn donderdag rond 11 uur twee auto’s gebotst. Een auto kwam door de klap op zijn dak terecht. Brenda V. (23) uit Bree liep lichte verwonding­en op. (mm)

GENK

In de fietserstu­nnel op de Europalaan is donderdag rond 12.30 uur een fietser gevallen. Masouma T. (29) uit Genk raakte lichtgewon­d. (mm)

HASSELT

Donderdag rond 11.30 uur zijn op de Sint-Truiderste­enweg twee auto’s bij een ongeval betrokken geraakt. Steffi H. (26) uit Hasselt liep lichte verwonding­en op. (mm)

KINROOI

Een auto en een fietsster zijn donderdag rond 9.30 uur bij een ongeval op de Weerterste­enweg in Molenbeers­el gebotst. Elisabeth N. (75) uit Maaseik liep lichte verwonding­en op. (mm)

LANAKEN De motorrijde­r die woensdag in de late namiddag gewond raakte bij een ongeval op de Tweede Carabinier­slaan in Veldwezelt is een 51-jarige Nederland. De motorrijde­r viel er. Zijn motorfiets is zwaar beschadigd. (mm)

NEERPELT In de Haagdoorns­traat zijn woensdag even voor 20 uur twee fietsers in elkaar gehaakt en gevallen. een 59-jarige vrouw uit Neerpelt raakte gewond. (mm)

RIEMST Twee motorfiets­en en een auto zijn donderdag rond 16.15 uur gebotst op de Tongersest­eenweg. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

SINT-TRUIDEN

Woensdag rond 15 uur zijn een fietser en een auto gebotst op de Tiensestee­nweg. Een 17-jarige Truienaar liep lichte verwonding op. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium