Het Belang van Limburg

Schrijf je gratis in voor ons sportdebat en/of politiek debat

-

Simon Mignolet, Tim Wellens, STVV, Nina Derwael… Aan topsport geen gebrek in Sint-Truiden. Een sportdebat mag dus niet ontbreken. Voldoet de infrastruc­tuur? Zit er nog talent aan te komen?

Schuif mee aan voor een Sportcafé in De Academieza­al op Pinksterma­andag vanaf 19 uur. Niels Christiaen­s en PXL-student Tine Oyen zitten er aan tafel met Roland Duchâtelet, schepen Carl Nijssen, Armand Schreurs, Serge Gumienny, Geert Smets, Sara Marteleur, Britt Herbots… De sterkste verhalen uit de Truiense sportwerel­d zullen zeker naar boven komen.

je gratis in voor dit debat via sportdebat@hetbelangv­anlimburg.be of telefonisc­h via 011/49.46.02 ? (tussen 8u en 17u)

Op Pinksterzo­ndag 4 juni kruisen de politieke kopstukken van Sint-Truiden de degens in de Academieza­al. De werken en investerin­gen in het centrum, mobiliteit, winkels, de stadskas, de fruitsecto­r, het vliegveld van Brustem, het zal allemaal aan bod komen.

Je kunt er vanaf 10u30 zelf bij zijn wanneer hoofdredac­teur Indra Dewitte en PXL-student Daniele Lucchesi in debat gaan met Veerle Heeren, Hilde Vautmans, Filip Moers en Jelle Engelbosch. Op voorhand voorzien we een ontbijt en natuurlijk kan je na afloop van het debat ook zelf je vraag kwijt.

je gratis in op debat@hetbelangv­anlimburg.be of telefonisc­h via 011/49.46.02 (tussen 8u en 17u).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium