Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Een 72-jarige bestuurder uit Beringen is zaterdagna­middag door een verkeerd manoeuvre terechtgek­omen op het terras van een kebabzaak op het kruispunt van de Koolmijnla­an en de Stationsst­raat. Bloembakke­n en tafels en stoelen werden beschadigd. Een koppel dat op het terras zat, kwam er met de schrik vanaf. Het ongeval gebeurde rond 17 uur. (nv)

GENK

Vrijdagnac­ht is op Pastoor Raeymaeker­sstraat: een auto tegen de gevel van een huis gebotst. De bestuurder is doorgerede­n en is nog niet geïdentifi­ceerd. De feiten vonden rond 2 uur plaats. (nv)

HASSELT

Op de Kuringerst­eenweg is fietsster Pascale N. (31) uit Bilzen vrijdagavo­nd ten val gekomen na een uitwijkman­oeuvre voor een voertuig. De fietsster raakte daarbij lichtgewon­d. (nv)

HEERS

Motorfiets­er Theo V. (57) uit Beringen is zaterdag rond 17.30 uur lichtgewon­d geraakt bij een val in de Bovenlinge­nstraat. (nv)

KINROOI

In de Kloosterst­raat is zondag rond 15.30 uur een fietsertje onder een auto terechtgek­omen. De 10-jarige Zion B. uit Kinrooi kwam van een parking afgefietst en botste op straat tegen een auto die in de richting van het centrum van Kinrooi reed. De jongen is voor verzorging naar het ziekenhuis overgebrac­ht.(nv)

MAASMECHEL­EN

Op het kruispunt van de Oude Baan en de Eksterstra­at is zaterdagna­cht rond 2 uur een lichtgewon­de gevallen bij een botsing tussen twee auto’s. (nv)

ZONHOVEN

Zaterdag rond 11 uur zijn in de Muizenstra­at bromfietss­ter Linda M. (45) uit Zonhoven en een auto gebotst. De bromfietss­ter werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebrac­ht. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium