Het Belang van Limburg

Bartel Van Riet getrouwd met zijn Dorien

Koen Wauters gaat weer diep voor nieuw programma

-

VITAYA, 20.35 UUR

Met Diane Kruger. Isabelle is al tien jaar gelukkig samen met haar vriend Pierre. Wanneer die haar ten huwelijk vraagt, raakt Isabelle helemaal in paniek. Binnen haar familie zijn alle eerste huwelijken namelijk op een echtscheid­ing uitgedraai­d. Isabelle wil haar leven met Pierre delen, maar vreest dat ook zij aan die vloek ten prooi zal vallen.

6/10

“Gelukkig getrouwd zoals het moet. Met alle toeters en bellen. Graag zien is heerlijk”, dixit Bartel Van Riet (35). De tv-presentato­r en begeerde tuinman zei zaterdag in Grobbendon­k met heel veel goesting ‘ja’, tegen zijn Dorien Van de Water. Het koppel is al een kleine drie jaar samen. “Dorien is niet zomaar plots in mijn leven verschenen”, vertelde Bartel onlangs. “Ze loopt er al jaren in rond. Ik ken haar al van in mijn jeugd. We woonden allebei in de buurt van Herentals en kwamen elkaar geregeld tegen in het uitgaansle­ven, maar we verloren elkaar wat uit het oog. Tot we elkaar terugzagen. Het klikte nog steeds en onze oude vriendscha­p werd al snel pure verliefdhe­id.”

Van Riet was in een ver verleden nog samen met voormalig ‘Thuis’-actrice Joy Anna Thielemans, maar hield daarna zijn privéleven uit de schijnwerp­ers. Hij was het afgelopen seizoen op Vier te zien in ‘In het Wild’ en ‘Ons Eerste Huis’. Van die laatste titel is een tweede seizoen in de maak.

-

Dat Koen Wauters graag zijn grenzen verlegt, weten we al lang. Denk maar aan het legendaris­che ‘Wauters vs.

Waes’. Ook voor zijn nieuwe tvprogramm­a, dat vanaf september te zien zal zijn op VTM, gaat hij weer diep. Hij werkte zich in het zweet in een hoogtekame­r van een sportlabo in Leuven.

Volgens de inmiddels 49-jarige zanger en presentato­r is er nog serieus wat werk aan de winkel. Voor de specialist­en, dit waren de resultaten: HS:157. Lactaat 3.4 Saturatie 82. Hoogte 3500. Watt:150.

 ?? FOTO MARC PEETERS ?? Bartel Van Riet trouwde zaterdag met Dorien Van de Water na een relatie van drie jaar.
FOTO MARC PEETERS Bartel Van Riet trouwde zaterdag met Dorien Van de Water na een relatie van drie jaar.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium