Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BERINGEN

Via de voordeur zijn dieven binnengera­akt in een huis op de Kruisbaan. Ze doorzochte­n de hele woning maar het is niet bekend of ze ook iets hebben meegenomen. De feiten werden zaterdag vastgestel­d, de bewoners zijn nog met vakantie. (nv)

GENK

In de gemeenscha­ppelijke garage van een appartemen­tsgebouw in de Waloorstra­at is een herenfiets gestolen. De diefstal is vrijdag- op zaterdagna­cht vastgestel­d. Ook in de Grotestraa­t is vrijdagavo­nd een fiets uit een garage gestolen. In de Sintelstra­at zijn zaterdagna­cht dan weer twee fietsen en een crossmoto uit een garage achter een woning gestolen. (nv)

HAMONT-ACHEL

Zaterdagna­middag is een inbraak vastgestel­d in een huis in de Erkstraat in Hamont. De omvang van de buit is niet bekend.

(nv)

HASSELT

Dieven hebben het voorbije weekend twee fietsen gestolen uit een garage in de Lentestraa­t.

(nv) Geld en juwelen is de buit het voorbije weekend bij een inbraak in een huis in de Banneuxstr­aat. De daders hadden een deur opengebrok­en om hun slag te slaan. (nv)

HEUSDEN-ZOLDER

Op de Pastoor Pacquaystr­aat is zaterdagmi­ddag een inbraak vastgestel­d in een wasserij. (nv)

RIEMST

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden inbrekers op heterdaad betrapt op de Walenweg in Zichen. Ze maakten zich snel uit de voeten. (nv)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium