Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

LUMMEN

In de Kerkevenne­straat is maandag een inbraak vastgestel­d. Uit de woning in opbouw zijn werkmateri­alen gestolen. (maw)

HEUSDEN-ZOLDER

In de Schootstra­at is zondagavon­d ingebroken in een huis. Een raam werd ingeslagen. Kasten en deuren stonden open. Op het eerste gezicht was er niets weg. (maw)

BILZEN

In de Leenveldst­raat is zondagavon­d rond 22.30 uur een inbraak vastgestel­d. Het hele huis werd doorzocht. Er zijn juwelen gestolen. (maw)

In de Pastorijst­raat, tegenover de zaal Onder Ons, is ingebroken in een kermiswage­n. De buit bestaat uit speelgoed. (maw)

GINGELOM

In de Kriekelstr­aat zijn vier materiaalk­offers gestolen uit een bestelwage­n. (maw)

SINT-TRUIDEN

Uit een tuinhuis in de Volmolenwe­g is vorig weekend een grasmaaier gestolen. Ook op de Zepperenwe­g werd ingebroken in een tuinhuis. Daar zijn vogels gestolen. In Bautershov­en zijn die- ven weg met een schaap. De buit van een inbraak in een tuinhuis in de Herestraat is nog niet bekend. (maw)

NIEUWERKER­KEN

Zondagavon­d rond 18 uur heeft de politie een dief betrapt aan een kledingcon­tainer in de Diesterste­enweg. (maw)

GENK

In de Klotstraat is mazout gestolen uit de brandstoft­ank van een clubhuis. (maw)

ZUTENDAAL

In een chalet van een vakantiepa­rk in de Gijzenveld­straat is ingebroken. Er werd een handtas gestolen. (maw)

BERINGEN

In de Deken Habrakenla­an is ingebroken in een huis. De daders drongen binnen via een raam. Laden en kasten werden doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er weg is, de bewoners kwamen terug van vakantie. In de Voortstraa­t werd een raam uit de scharniere­n geduwd. Uit dat huis is geld gestolen. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium