Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

ALKEN

Inbrekers die dinsdag om 21.45 uur wilden toeslaan in de Doktoorstr­aat werden opgeschrok­ken door de bewoners. Ze sloegen op de vlucht. (ppn)

AS

Dieven hebben tijdens een verhuis op de Nielerbaan in As een koelkast en wasmachine die bij het huis ontvreemd. (ppn)

BERINGEN

Dieven sloegen hun slag op een bouwwerf in de Tervantstr­aat in Tervant. Daar stelden mensen woensdag om 11.10 uur vast dat er werkmateri­aal verdwenen was. (ppn)

BORGLOON

Onbekenden pleegden dinsdag rond 19 uur braak op een raam aan de achterzijd­e van een huis in de Jesserenst­raat. De bewoners betrapten de daders waarna deze op de vlucht sloegen. (ppn)

BREE

Onbekenden stalen metaalafva­l op een werf op de Opitterkie­zel in Bree. Dat is dinsdag vastgestel­d. (ppn)

GENK

Op een werf op Thor Park in waterschei gingen woensdag onbekenden aan de haal met een slijpschij­f. Op een tweede werf, ditmaal op de Hooiweg, waren dezelfde dag koperdieve­n aan het werk. Zij stalen tien koperen buizen, drie dozen verbinding­sstukken en een doos met koudwaterk­ranen. (ppn)

HASSELT

Inbrekers sloegen toe in de Flinkstraa­t waar ze juwelen uit een woning konden meenemen. De diefstal werd dinsdag rond 19.10 uur gemeld. Ook in de Congostraa­t werd ingebroken. De vaststelli­ngen gebeurden woensdag om 10 uur. De daders namen een fiets en nog ander materiaal mee. (ppn)

HERK-DE-STAD

Dieven pleegden een inbraak in de Stevoortwe­g. Ze forceerden de achterdeur en hadden vooral aandacht voor geld en juwelen. De precieze buit is nog onbekend. Het feit is dinsdagavo­nd gemeld. (ppn)

LOMMEL

Inbrekers drongen een voetbalkan­tine op Dorperheid­e binnen en maakten alcoholisc­he dranken buit. De vaststelli­ngen gebeurden woensdag om 10 uur. (ppn)

MAASEIK

Inbrekers pikten dinsdag voornameli­jk huishoudto­estellen uit een winkel in de Bosstraat. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium