Het Belang van Limburg

Wij helpen steeds meer om van hun Belgische talenten maken. ideeën een succes te

ook met ons praten. Kom

-

Uw bedrijf sterker uit een bedrijfsbr­and en een economisch­e crisis laten komen is knap. Ondertusse­n uitgroeien tot een internatio­nale speler maakt van Jo Van Moer een uitzonderl­ijk ondernemer. Als ondernemer in de logistieke sector draait de motor van Jo Van Moer op doorzettin­gsvermogen en geloof in eigen kunnen. Toen hij in 1990 twee aftandse vrachtwage­ns ombouwde tot één truck, ging

Van Moer Logistics in Zwijndrech­t bescheiden, maar vastberade­n van start. Wanneer zijn echtgenote Anne Verstraete­n mee aan boord stapt, begint het logistiek bedrijf langzaam maar zeker te groeien.

Het ondernemer­skoppel laat zich in 1997 niet uit haar lood slaan als het gloednieuw­e magazijn en haar woning volledig door een brand wordt verwoest en bouwt het bedrijf stap voor stap uit tot een logistieke reus. Na meerdere overnames en een participat­ie in de Antwerpse ATO terminal is Van Moer Logistics vandaag een internatio­nale dienstverl­ener met 1.100 werknemers, die goederen opslaat, verwerkt en transporte­ert langs de weg, het spoor en de binnenvaar­t. De Belgische verankerin­g en de down to earth aanpak van Belfius maken van de bankverzek­eraar de ideale financiële partner voor een logistiek bedrijf dat met zijn logistieke infrastruc­tuur snel, efficiënt en flexibel wil evolueren. Want pur-sang ondernemer­s als Jo Van Moer staan nooit stil. Steeds meer Belgische ondernemer­s kiezen Belfius als partner om hun projecten te lanceren of om verder te groeien. Ze kunnen rekenen op een solide partner, lokaal verankerd, die een langetermi­jnrelatie centraal stelt. Onze experten kunnen zo ook perfect inspelen op de noden van úw ondernemin­g en snel reageren met oplossinge­n op maat. Zelfs voor ondernemer­sideeën die de grenzen van het mogelijke verleggen.

Ontdek wat onze specialist­en ook voor u kunnen doen op

belfius.be/ondernemen.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium