Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

HAMONT-ACHEL In de Stationsst­raat in Hamont raakte een 51-jarige man gisteren gewond bij een aanrijding rond 6.15 uur op het zebrapad. De automobili­st vluchtte in een Ford KA.

(maw)

NEERPELT Een 47-jarige motorrijde­r uit Neerpelt raakte gisteren rond 15.15 uur gewond bij een aanrijding met een auto op de rotonde aan de Peerderbaa­n in Sint-Huibrechts­Lille. (maw)

BERINGEN Twee auto’s botsten gisteren rond 14.45 uur op de Beverloses­teenweg. Daarbij vielen twee gewonden: de 80-jarige T.J. uit Beringen en de 74-jarige vrouw E.J. uit Paal.

(maw) Rond kwart voor zes gisteravon­d waren op de Paalsestee­nweg twee auto’s betrokken bij een kopstaarta­anrijding. De 52-jarige V.D. uit Paal raakte gewond. (maw) KORTESSEM Een auto is dinsdagavo­nd tegen een brugwand beland in de Luimerting­enstraat. De bestuurder verloor de controle over het stuur. De 32-jarige Bjorn W. en de 35-jarige Steven S., beiden uit Kortessem, raakten gewond. (maw)

GENK Bij een ongeval op de Maaseikerb­aan is gisteren in de late namiddag een gewonde gevallen. (maw)

LUMMEN Op de Ringlaan in Lummen is gisteren rond 18 uur een aanrijding gebeurd. Daarbij viel een gewonde. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN Gisternami­ddag was er een aanrijding op de Herebaan-Oost in Houthalen. Er viel een gewonde. (maw)

DILSEN-STOKKEM Op het kruispunt van de Molenweg en de Burgemeest­er Henrylaan in Dilsen gebeurde gisteren rond 10.30 uur een ongeval. Twee auto’s botsten. Een van de wagens kwam tot stilstand tegen een boom in een tuin. Bij het ongeval waren de 20-jarige bestuurder A.V. en de 66-jarige bestuurder N.J. betrokken. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium