Het Belang van Limburg

Elftallen van de maand november

-

De prijs voor ‘Speler van de Maand’ gaat naar de doelmannen. In eerste verovert Lennert Vandecaets­beeck, pas terug na een maandenlan­ge blessure, meteen zijn stek onder de lat. In 2A viel die eer te beurt aan Glenn Vromans na 10 op 12 van Lutlommel. En in 2B wipt de man met de meeste van de reeks, Maxime Vandenbosc­h van Thor, van drie naar één in het totaalklas­sement.

In vierde doen de keepers nog straffer. In 4A is er ene Yasin Can, in een vorig leven nog … derde doelman van Winterslag en nu door onder meer een strafschop te stoppen. Dries Vrancken, sluitstuk van de autoritair­e leider Vechmaal in 4B, is nog origineler. Hij scoorde zelfs tegen Jong STVV.

Nog meer blikvanger­s. In 2B neemt Jeroen Opdenakker van Lanaken VV afscheid in stijl door toch nog deel uit te maken van het elftal alvorens zijn schorsing van zeven speeldagen in te gaan. In 3B leverde hun eerste basisplaat­s Jared Colla van Boorsem en Yassin Chadli van Maasland NO hetzelfde op. En bij de vrouwen is de eindlaurea­te van vorig seizoen in tweede terug: Ils Maes. Nog één opvallend cijfer. Het gemiddelde van Martijn Froidmont van ’s Herenelder­en (3C): 8,67! Hoogste onderschei­ding.

clean sheets

in the picture

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium