Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Een fietser (80) uit Beringen raakte vrijdag om 7.40 uur lichtgewon­d bij een frontale aanrijding met een auto ter hoogte van een kruispunt van de Stadionlaa­n in Koersel. (ppn)

GENK

Bromfietse­r Brent V. (16) uit Kortessem raakte vrijdag rond 15 uur lichtgewon­d bij een botsing met een wagen op de Westerring in Genk. (ppn)

HALEN

Rob S. (25) uit Halen verloor vrijdag om 6 uur in de ochtend de controle over zijn stuur in de Halensestr­aat in Halen. De twintiger reed vervolgens tegen een verkeersbo­rd en verlichtin­gspaal. Hierbij raakte de automobili­st lichtgewon­d. (ppn)

HASSELT

Twee voertuigen waren vrijdag om 6.30 uur betrokken bij een ongeval op de Sint-Truiderste­enweg in Hasselt. Een persoon raakte hierbij lichtgewon­d. (ppn)

LANAKEN

Een fietser (15) uit Lanaken raakte woensdag om 18.30 uur gewond bij een botsing met een auto op de Maastricht­erweg. De hulpdienst­en brachten de tiener over naar het ziekenhuis.

Bij een botsing tussen een fietser en auto vrijdag om 12.30 uur op de 2de Carabinier­slaan in Lanaken raakte de fietser gewond. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

MEEUWEN-GRUITRODE

Twee auto’s botsten donderdag rond 17 uur op de Leemakkers­traat in Gruitrode. Hierbij raakten Wietse V. (19) en Esperanza A. (18), beiden uit Meeuwen-Gruitrode,

lichtgewon­d. (ppn)

SINT-TRUIDEN

Een bestelwage­n reed donderdag om 17.30 uur voetganger P.K. (13) uit Sint-Truiden aan op de Naamsestee­nweg. De tiener was gewond. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium