Het Belang van Limburg

Er komt een fandorp op de Heizel

-

De bekerkoort­s bij Racing Genk kan beginnen toenemen. Sinds gisteren is het draaiboek bekendgema­akt van de ticketverk­oop. Zoals al eerder gemeld, krijgt Genk net als tegenstand­er Standard 20.000 tickets. Dat zal misschien niet volstaan om aan de vraag te voldoen. Daarom doen de supporters er goed aan om niet te lang te talmen met de aanschaf van hun tickets.

Dat abonnees voorrang krijgen, is bekend. Zij kunnen op twee manieren aan een kaartje voor de finale geraken. Eén, je kan je abonnement binnenbren­gen bij een van de supporters­vereniging­en en een plaats op een bus reserveren. De betreffend­e supporters­vereniging doet de rest. Daarvoor heb je tijd tot 19 februari. Het OSV coördineer­t die actie. Twee, je kan je ticket ook kopen in de ticketshop. Dit kan van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart, dagelijks van 10 tot en met 20 uur. Op vertoon van je abonnement kan je 1 ticket aanschaffe­n. Wil je meerdere tickets voor jou en je vriendenkr­ing, verzamel dan de abonnement­en en bied ze aan in de ticketshop. Abonnees met een of meerdere business seats krijgen een persoonlij­ke uitnodigin­g. Wat als je geen abonnement hebt? Dan kan je je via de website van de club inschrijve­n op een wachtlijst. Daarna is het geduldig wachten tot de club je contacteer­t. Door loting kreeg KRC Genk de tribunes 1 (hoofdtribu­ne) en 2 toegewezen. Supporters wordt aangeraden om met een supporters­bus mee te rijden. Maar wie zelf rijdt, kan terecht op de parking Park. Op tribune 2 zijn de vakken C en D ingekleurd als sfeervakke­n. Dat is achter het doel. De ticketprij­s in tribune 2 is uniform: 25 euro. In de hoofdtribu­ne variëren de prijzen van 35 tot 60 euro.

Er zal ook een fandorp worden opgericht op de Heizelvlak­te. Maar details daarover volgen later nog. Buffel ziek - Thomas Buffel ontbrak opnieuw op training. Hij is nog onvoldoend­e hersteld van een griepaanva­l.

 ?? FOTO HBVL ?? De jongste fans konden samen met hun idool op de foto.
FOTO HBVL De jongste fans konden samen met hun idool op de foto.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium