Het Belang van Limburg

Bart De Pauw ook niet in ‘De Collega’s 2.0’

-

Gevallen tv-maker Bart De Pauw had nog voor de heisa rond grensovers­chrijdend gedrag losbarstte een rol bemachtigd in de film ‘De Collega's 2.0’, die Jan Verheyen vanaf april gaat draaien. Maar om evidente redenen trekt De Pauw zich terug uit het project. De beslissing werd pas recent genomen, omdat Bart hoopte dat de onderzoeks­rechter de zaak zou seponeren. Maar aangezien er niet de minste hint is dat er snel schot in de zaak komt, heeft Bart beslist om de eer aan zichzelf te houden. Alle aandacht bij de promotie zou immers op De Pauw komen te liggen, in plaats van op de film. Eerder trok hij zich ook volledig terug uit zijn productieh­uis Koeken Troef!. ‘De collega’s 2.0’ wordt in december in de zalen verwacht.

Acht acteurs uit de oorspronke­lijke tv-serie zullen ook opduiken.

Rolkrant Voetbalmag­azine (B). Vandaag: 16e finales.

Documentai­rereeks (GB). Vandaag: Our Blue Planet. (Commentaar­stem: Vic De Wachter) (herh.)

Nieuws- en duidingsma­gazine (B). Presentati­e: Kathleen Cools of Annelies Beck.

Nieuwsen duidingsma­gazine. In Amerika volgt Danny de Freedom Fighters. Een groep jonge actievoerd­ers die strijdt tegen white supremacy en racisme. Reisreport­agereeks (NL). Tijdens het jaarlijkse Qingmingfe­stival brengen alle Chinezen een offer aan het graf van hun overleden voorouders. Alles wat ze de overledene­n in het hiernamaal­s gunnen wordt aan het graf verbrand: van papieren koelkasten tot Lamborghin­i’s en iPhones.

Documentai­rereeks (B). Soms valt het dak van de wereld op je hoofd en ga je ten onder. Tegen alle stormen in bleven Marnick en Carina vechten.

Praatprogr­amma (B). Gast: Jan Delvaux.

Thrillerre­eks (Fr.). Nadia start de onderhande­lingen op tussen IS en de Franse inlichting­endienst. Malotru heeft weer een sprankeltj­e hoop: een van zijn bewakers, een Russische spion die undercover werkt voor de FSB, helpt hem ontsnappen.

Het Weer - Terzake - Terzake Docu - Winteruur. (herh.)

 ?? FOTO BELGA ??
FOTO BELGA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium