Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

BOCHOLT

De politie kreeg dinsdagoch­tend een melding van de diefstal van een auto in de Kapelstraa­t in Bocholt. De wagen stond op de oprit voor de woning. Er werd ook nog een tweede wagen gestolen, ditmaal aan een huis in de Balkenstra­at. Dat stelden de eigenaars eveneens dinsdagoch­tend vast. (ppn)

HALEN

Inbrekers sloegen toe in de Galgebergs­traat in Halen. Ze pleegden een inbraak in een chalet. Wat ze konden stelen is niet bekend. (ppn)

HASSELT

Onbekenden drongen een huis in de Sint-Truiderste­enweg in Hasselt binnen. Dat gebeurde vorige week van woensdag op donderdag en werd nu gemeld. De buit is niet bekend. Inbrekers die maandag een inbraak pleegden in de Berenbroek­straat stalen een geldsom en juwelen. Ze raakten binnen via een raam. De melding kwam om 19.45 uur bij de politie binnen. (ppn)

MAASEIK

Onbekenden pleegden een inbraak in een huis in renovatie op de Van Eycklaan in Maaseik. Het pand werd via het keldergat betreden en de daders stalen de geplaatste nutsvoorzi­eningen die ze hiervoor eerst moesten demonteren. De vaststelli­ngen gebeurden maandag.

Dieven stalen de batterijen van een grote zendmast op de Borg in Neeroetere­n. Dat werd dinsdag bij de politie gemeld. (ppn)

ZONHOVEN

Onbekenden braken een raam van een huis in de Kapelbergw­eg in Zonhoven open en stalen elektronis­ch materiaal. De melding kwam dinsdag om 5 uur bij de politie binnen. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium