Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

WOENSDAG 14 FEBRUARI

-

Ram 21/3 - 20/4 Een moeilijke dag, zowel op het werk als privé. Op beide gebieden kunnen problemen opduiken die het uiterste van je vergen. Gelukkig lijkt het er ook op dat je je overal uit weet te draaien.

Stier 21/4 - 20/5 Je wens om aan iets nieuws te beginnen lijkt te worden ingewillig­d want je krijgt een verrassend voorstel. Een project dat voor jou gemaakt lijkt. Moet je het natuurlijk wel opeisen, want er zijn kapers op de kust!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Alle praatjes over je manier van werken beginnen je te irriteren. Als je baas die roddels hoort, zou dat wel eens het einde van een mooi project kunnen betekenen. Kom dus nu in actie en ben duidelijk!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je bent een echte teamplayer maar toch wordt je geduld af en toe op de proef gesteld door een nieuweling. Geef hem of haar de tijd om proef te draaien. Je zou je trouwens ook als leermeeste­r kunnen opwerpen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je kunt de kritiek van een collega niet goed velen. Die is immers bepaald niet foutloos en mag wel eens naar zichzelf kijken! Klopt allemaal, maar houd jezelf in toom. De opmerkinge­n zijn niet allemaal negatief bedoeld.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een negatieve dag voor jouw teken. Het dondert en bliksemt thuis en op je werk. Berg je maar ergens op een plek waar niemand je ziet. Alleen je gevoel voor diplomatie kan je in deze storm voor een nat pak behoeden.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Blijf niet stil in een hoekje zitten! Zaken die er al lang aan zaten te komen gaan nu van start maar je hebt nog tijd om je in de strijd te mengen. Single: Als je op stap gaat, belooft Venus een zinderende avond.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Vraag je niet voortduren­d af of je het wel allemaal goed doet op je werk. Laat gewoon een keer zien wat je allemaal kan. En als de kans daartoe zich niet direct voordoet, moet je deze zelf maar creëren!

Boogschutt­er Super! De

23-11 T/M 21-12 dingen draaien mooi in jouw richting en binnenkort kraait de haan victorie. Het kan gaan over het tekenen van een belangrijk contract of de verlenging ervan. Liefde: Je partner brengt leven in de brouwerij.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Laat je niet ontmoedige­n als het even tegenzit en blijf proberen zolang je dat kan. Met een beetje goeie wil kom je elk probleem te boven. Je scoort ook nog bonuspunte­n want iedereen is onder de indruk van je energie.

Waterman 21-1 T/M 19-2 Als iets je heel veel tijd en moeite kostte, is het wel fijn dat je vandaag ziet dat het ook iets heeft opgeleverd. Liefde: Je hebt dus iets om te vieren en je partner lijkt nog altijd even verliefd als toen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Als je er over nadenkt is je toekomst nog een beetje onzeker, vooral op financieel gebied. De sterren geven je vandaag een steuntje in de rug. Kan zijn dat er wat geld komt binnenroll­en, dat je nog niet had verwacht.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium