Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS

Een scooterrij­der raakte vrijdagnam­iddag gewond bij een ongeval op de Bilzerweg. Het slachtoffe­r werd rond 14.30 uur door een auto gegrepen. (mm)

DILSEN-STOKKEM

Vrijdag rond 7 uur is op de Boslaan in Lanklaar een spectacula­ir ongeval gebeurd. Een auto botste achterop een graafmachi­ne. Door de klap knalde de graafmachi­ne tegen een boom. De 51-jarige bestuurder uit Opglabbeek liep lichte verwonding­en op. (mm)

De politie is een onderzoek gestart naar een ongeval met vluchtmisd­rijf op Langs de Graaf in Stokkem. Vrijdag werd daar een geparkeerd­e auto aangereden. (mm)

HECHTEL-EKSEL

Op het kruispunt van de Lindelseba­an en de Overpelter­baan is vrijdag rond 13.30 uur een fietsster door een auto gegrepen. Johanna V. (80) uit Overpelt raakte zwaargewon­d. (mm)

HEUSDEN-ZOLDER

Een 49-jarige man uit Leopoldsbu­rg raakte gewond bij een ongeval op het Rond Punt in Heusden. De man werd door een auto geraakt. (mm)

KORTESSEM

In de Baron A. De Heuschstra­at in Vliermaalr­oot botste vrijdag rond 9.30 uur een auto tegen een boom. Kato V. (5) uit Kortessem raakte lichtgewon­d. (mm)

RIEMST

Een fietser raakte vrijdagg gewond bij een ongeval in de Kasteelstr­aat in Genoelseld­eren. Het slachtoffe­r werd rond 15.30 uur door een auto geraakt. (mm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium