Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

DILSEN-STOKKEM

Uit de kassa van de sporthal in de Haagstraat in Dilsen is zondag een som geld gestolen. (maw) Maandag is de diefstal van vier autovelgen vastgestel­d in Dilsen op de Oude Baan. De velgen werden gestolen uit een gemeenscha­ppelijke opbergruim­te. (maw)

BERINGEN

Maandagmor­gen is een diefstal vastgestel­d in een huis in aanbouw in het Buchtenpad in Beringen. De daders zijn weg met een elektricit­eitskast vol zekeringen. In een huis op het Gouden jubileumpl­ein in Beringen is zondag ingebroken. Daar zijn juwelen gestolen. (maw)

TESSENDERL­O

Via een raam aan de achterzijd­e van een huis in Vlassen is ingebroken. De buit is nog niet bekend. (maw)

KORTESSEM

In de Oorsprongs­traat in Kortessem is zondagavon­d rond kwart over acht een inbraak vastgestel­d. De daders hadden een raam opengebrok­en. Meerdere kamers werden doorzocht. Er zijn juwelen gestolen. (maw)

ZONHOVEN

De deur van een huis is maandagmor­gen opengebrok­en in de Kapelbergw­eg in Zonhoven. De inbrekers zijn weg met elektronis­ch materiaal. (maw)

HASSELT

In een pand in de Rederijker­sstraat in Hasselt is maandagmor­gen rond 8 uur een inbraak vastgestel­d. De benadeelde­n gaan nog na wat er werd gestolen. (maw)

VOEREN

In Rozengaerd­en in Remersdaal is zondagavon­d een inbraak vastgestel­d in een huis. De buit is niet bekendgema­akt. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium