Het Belang van Limburg

Eerste ‘Blind Getrouwd’-baby voor Nuria en Stijn

- Tom VETS

Van een verrassing gesproken. Stijn en Nuria uit de eerste jaargang van ‘Blind Getrouwd’ zijn papa en mama geworden van een zoon. Het was niet bekend dat ze in verwachtin­g waren.

Terwijl half Vlaanderen zich zit te vergapen op de deelnemers van de derde ‘Blind Getrouwd’-reeks op VTM, had niemand in de gaten dat Stijn en Nuria uit het allereerst­e seizoen de voorbije negen maanden in blijde verwachtin­g waren van hun eerste kindje. Zoon Victor werd afgelopen maandag geboren. Tot op het allerlaats­te moment kon het WestVlaams­e koppel de zwangersch­ap geheimhoud­en. Victor Van Poucke stelt het volgens de kersverse ouders opperbest, terwijl Stijn Van Poucke (38) en Nuria Gilizintin­ova (29) zelf erg gelukkig zijn.

“Wat een overweldig­end gevoel van geluk”, reageert Nuria. “Alsof je met een TGV-trein van liefde wordt aangereden. Ik kan niet trotser zijn op mijn fantastisc­he man die mij zo geweldig heeft bijgestaan.” Stijn laat nog weten enorm naar de komst van zijn zoon te hebben uitgekeken. “En nu is hij er. Zo mooi, zo perfect...” Stijn en Nuria stapten op 20 november 2015 in het huwelijks- bootje. Hun huwelijk duurt al ruim twee jaar. Dat was in het begin zeker niet evident. Van liefde op het eerste gezicht was verre van sprake. Pas na verloop van weken begon er iets moois te ontstaan. Iets meer dan een jaar geleden vroeg uw krant het koppel nog naar hun kinderwens. “We laten de natuur z’n gang gaan”, klonk het toen. “Ooit op een dag zal er een kind komen, maar dat hoeft nu nog niet. Geef ons eerst de tijd om van elkaar te genieten.”

Met de relatie tussen Stijn en Nuria loopt alles nog steeds goed. “De kalverlief­de van het eerste uur heeft plaats gemaakt voor echte liefde”, zegt het koppel.

Record

Nog ander ‘Blind Getrouwd’-nieuws in de rand: het programma is populairde­r dan ooit. De aflevering van vorige week heeft, inclusief uitgesteld kijken, 1.384.000 kijkers gehaald. Dat is de hoogste score ooit.

 ?? Foto VTM ?? Victor heet het zoontje van het koppel uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’.
Foto VTM Victor heet het zoontje van het koppel uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’.
 ?? FOTO VTM/RR ?? Stijn en Nuria tijdens hun trouw in 2015. Gisteren maakten ze via Instagram het nieuws van de geboorte van hun eerste spruit wereldkund­ig.
FOTO VTM/RR Stijn en Nuria tijdens hun trouw in 2015. Gisteren maakten ze via Instagram het nieuws van de geboorte van hun eerste spruit wereldkund­ig.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium