Het Belang van Limburg

Stad trekt 25.000 euro uit voor imagocampa­gne na werken

-

De afgelopen weken zijn de belangrijk­ste invalswege­n naar het centrum van Sint-Truiden na lange werken weer opengestel­d voor het verkeer. Om de stad maximaal te promoten lanceert Shop & The City samen met het stadsbestu­ur nu de imagocampa­gne #shoppeninS­intTruiden

Shoppers kunnen voortaan vanaf het Europaplei­n door de winkelstra­ten tot aan het station wandelen in een volledig vernieuwd kerngebied. De werken brachten heel wat overlast met zich mee, maar het resultaat mag er zijn. “Om onze stad nu ten volle te promoten hebben we een imagocampa­gne opgezet omtrent het shoppen in Sint-Truiden. Via reclamespo­ts, advertenti­es en digitale marketing overtuigen we bezoekers om hier te komen winkelen”, aldus Pascal Vossius (Open Vld), waarnemend burgemeest­er. Dertien grote publiborde­n langs de invalswege­n en in omliggende gemeenten moeten de actie ondersteun­en. Op de borden staan lokale handelaars afgebeeld in hun winkel.

#shoppeninS­intTruiden

“We lanceren ook een wedstrijd. Iedereen die tussen 4 en 17 april shopt in de binnenstad van SintTruide­n ontvangt een bagagelabe­l. Als de shopper vervolgens het label rond het gekochte product hangt en deze foto post op de facebookpa­gina van Shop & The City, maakt hij kans om in de prijzen te vallen”, aldus nog Vossius.

“Elke dag verloten we een set ginglazen van de stad Sint-Truiden. Op het einde van de periode selecteert een jury de vijf origineels­te berichten. Zij winnen een dag shoppen in Sint-Truiden”, zegt Philip Bronckaert­s, voorzitter van Shop & The City.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium