Het Belang van Limburg

BV-dochters op jacht naar meest modieuze ensemble

- Tom VETS

Vier dochters van een bekende ouder trotseren deze week Leuven om er een outfit te scoren waarmee ze Vlaanderen­s grootste modeautori­teit willen bekoren. Jani Kazaltzis verhoogt voor deze speciale editie het uit te geven bedrag naar 500 euro.

De spelregels in deze ‘Shopping Queens’-week zijn een beetje aangepast. Niet alleen is het budget een pak hoger, ook krijgen de kandidaten telkens een bijzonder accessoire toegewezen dat als basis moet dienen voor hun styling. Vanavond staat Maxine (25), dochter van zanger Paul Michiels, centraal. Deze brunette is paardentra­inster van beroep. Maxines bohemian look is erg beinvloed door ‘The Wild Wild West’, waar ze geregeld naartoe reist voor haar job.

De oudste deelnemer is Jasmine Vermassen (27), dochter van de bekende strafpleit­er Jef Vermassen. Dé place to be om te shoppen volgens deze jongedame? Molenbeek! Met Au- drey Hepburn als ultiem stijlicoon en een heuse blingbling­verslaving komt ze vol vertrouwen aan de start. ‘Familie’-acteur Chris Van Tongelen heeft er het volste vertrouwen in dat oogappel Laura (24) met glans zal slagen voor de modieuze uitdaging. Deze schoonheid­sspecialis­te is ook leerlingen­begeleidst­er en heeft een zwak voor Disney. Maartje (22) tot slot heeft met haar muzikale ouders Sanne en Erik Van Neygen al ettelijke stappen gezet in de wereld van glitter and glamour. Zij wil een Taylor Swift-look zoeken: lief, maar niet te braaf.

 ?? Foto VIJF ?? V.l.n.r.: Laura Van Tongelen, Maartje Van Neygen, Jasmine Vermassen en Maxine Michiels.
Foto VIJF V.l.n.r.: Laura Van Tongelen, Maartje Van Neygen, Jasmine Vermassen en Maxine Michiels.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium