Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

DONDERDAG 26 april

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Gezien de dubbele invloed van Mars en Pluto zou deze dag kansen, promotie, of contracten met zich mee moeten brengen. In elk geval kan het bijna niet anders dan dat je situatie erop vooruit gaat.

Stier 21-4 T/M 20-5 Een riskante dag, waarop sommige dingen in twijfel worden getrokken. Maar deze turbulenti­e is wel vruchtbaar! Je laat bepaalde conventies achter je, en bereikt een punt waar niemand je ooit verwachtte. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Als het moet kun je veel meer uit jezelf halen dan je dacht. Dit élan leidt vanzelf tot de wens om nog verder te gaan, om je activiteit­en uit te breiden en misschien wel een ander karakter te geven. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Meer dan ooit geef je voorrang aan de lange termijn. In die context moet je lef tonen, vooral in de richting van je profession­ele relaties. Deze relaties helpen je misschien ook om los te komen van lastige conventies.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De sterke wil om te veranderen maakt zich vandaag van jou meester. Contracten, onderhande­lingen, nieuwe taken, je duikt overal bovenop. Bijgevolg sta je aan het begin van een spannend avontuur.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Door gewoon logisch na te denken, maak je korte metten met eventuele problemen. Maar op de eerste plaats bouw je aan een nieuwe, efficiënte­re organisati­e. Thuis maken de spanningen plaats voor eendracht.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Profession­ele relaties worden aangehaald, contacten hernieuwd. De sfeer op het werk wordt beter en je ontwikkelt nieuwe interesseg­ebieden. Liefde: ook je partner maakt wel eens fouten. Jij nooit?

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je bent altijd al een kei geweest in het voorbereid­en en uitwerken van voorstelle­n, maar vandaag in het bijzonder. Komt goed uit, want je collega’s zijn het met je eens en steunen je. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Blijf trouw aan je overtuigin­gen en aan je ideeën. Alleen zo maak je vandaag een mooie vooruitgan­g, met name omdat verder iedereen in je omgeving vaag en onduidelij­k is. Liefde: Goed nieuws van een vriend.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een aantal aspecten wijst erop dat je een besluit moet nemen of dat je plotseling onverwacht­e taken op je bordje krijgt. Mercurius steunt je, zodat je overal tegen opgewassen bent.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je hebt het geluk aan je zijde, en geen problemen met de projecten die je op dit moment om handen hebt. Zit je toevallig in de handel, dan zou je een mooie deal kunnen sluiten of een nieuwe markt kunnen ontdekken.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Probeer te ontdekken waar die onbevolkte strandjes zich bevinden... Je wordt vandaag namelijk bekogeld met vragen, en de een is nog dringender dan de ander. Je zenuwen worden flink op de proef gesteld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium