Het Belang van Limburg

“Speler met grote toekomst”

-

Genk-coach Philippe Clement (foto) heeft niets dan lof voor Dries Wouters. “Wat hij tijdens de wedstrijde­n toont, laat hij ook elke dag zien op training”, aldus Clement.

“Dries heeft zich op deze positie, die toch nieuw voor hem is, enorm ontwikkeld. Hij behoudt altijd de rust aan de bal en is erg belangrijk in de opbouw. Wij kunnen het ons niet veroorlove­n om voor de lange bal naar voren te kiezen, omdat we geen spits hebben die zo’n bal drie tot vier seconden bijhoudt in duel met twee centrale verdediger­s. Wij moeten er al combineren­d uitkomen en dat is niet altijd even makkelijk tegen een ploeg die druk kan zetten, zoals Club Brugge. Dries was daar al elke keer heel belangrijk in.”

“Ook al ziet hij er al iets ouder uit, Dries is nog altijd maar 21 jaar. Het is een speler, die zich nog volop aan het ontwikkele­n is en een grote toekomst tegemoet gaat.”

Rust en teambuildi­ng -

In de aanloop naar de laatste vier wedstrijde­n van play-off 1 laat Philippe Clement even stoom van de ketel. Na de vrije dag van gisteren mogen de spelers ook dinsdag 1 mei met hun familie doorbrenge­n. Op maandag staat achter gesloten deuren een alternatie­ve training/ teambuildi­ng op het programma.

Beloften in Lokeren -

De beloften spelen vanavond in Lokeren hun voorlaatst­e competitie­wedstrijd. Een tweede plaats zit er nog steeds in. Verschille­nde spelers uit de A-kern maken hun opwachting.

Vanavond quiz –

Meer dan 50 teams van vier personen strijden vanavond (aftrap 20 uur) in de Luminus Arena voor de hoofdprijs (4 abonnement­en) in de eerste grote KRC Genk Quiz. Clubicoon Pierre Denier maakt zijn opwachting als special guest.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium