Het Belang van Limburg

Habets doet ex-team de das om

-

Ex-Houthalena­ar Luke Habets hielp Eynatten in de slotsecond­en aan de overwinnin­g en aan een verlengd verblijf in eerste nationale. Houthalen moet van de resterende wedstrijde­n tegen Merksem (uit) en Visé (thuis) er minstens één winnen om in eerste klasse te blijven. Het zat Houthalen in het eerste kwartier niet mee. Zowel aanvallend als verdedigen­d gingen de Limburgers de mist in. Het overwicht leverde Eynatten een 8-11voorspro­ng op. Tijd om in te grijpen moeten Mrowiec, Driesen en Stulens gedacht hebben. Houthalen baas en dat vertaalde zich in een 17-16-voorsprong aan de rust op. Bij een 22-19-stand (45’) hadden de Limburgers uitzicht op de overwinnin­g maar dat was niet met topschutte­r Eric Vreven (10 doelpunten) en Luke Habets van Eynatten gerekend.

Bram Schepers komt

De Kreasa-ploeg voor volgend seizoen krijgt stilaan vorm. “De meeste spelers hebben hun contract met een jaartje verlengd”, bevestigt teammanage­r Patrick Maes. “Thomas Driesen is nog in onderhande­ling met onder andere Initia Hasselt en we kunnen eveneens de komst van Bram Schepers (Tongeren) melden. Ruben Vanhoudt blijft trainer bij Houthalen.”

HOUTHALEN: Corstjens, Vanhout, Pipeleers, Lamers, Mrowiec 9, Beckers 1, Janssens 3, Poelmans 3, Kreemers, Driesen 6, Haex, Stulens 6, Claessens, Arits, Van De Vliet.

 ?? FOTO PALMAERS ?? Claessens en Beckers hebben hun werk met Vreven.
FOTO PALMAERS Claessens en Beckers hebben hun werk met Vreven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium