Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BORGLOON

Twee auto’s zijn zondag om 11.50 uur gebotst op Tivoli in Borgloon. Een ambulance kwam ter plaatse. (ppn)

DIEPENBEEK

Twee voertuigen zijn zaterdag om 15.15 uur gebotst op de Universite­itslaan in Diepenbeek. Het ging om een kop-staartaanr­ijding en een persoon raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden overgebrac­ht. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

J.T. (18) uit Maasmechel­en heeft zondag om 1.20 uur een ongeval veroorzaak­t in de Kolderstra­at in Dilsen. De tiener moest naar eigen zeggen uitwijken voor een kat en ramde vervolgens twee brievenbus­sen en een geparkeerd­e auto. (ppn)

GENK

Bij een kop-staartbots­ing op het kruispunt Hasseltweg-Poreistraa­t in Genk liepen zondag om 15.40 uur drie inzittende­n lichte verwonding­en op. Een zwangere vrouw, haar anderhalf jaar oude zoontje en nog een tweede dame moesten ter controle naar het ziekenhuis. (ppn)

HASSELT

Een bestuurder moest vrijdag voor controle naar het ziekenhuis na een botsing met een ander voertuig op de Prins-Bisschopss­ingel in Hasselt. De botsing gebeurde om 16.15 uur. (ppn)

LEOPOLDSBU­RG

De hulpdienst­en kregen zondag om 10.50 uur een oproep van een ongeval met gewonden op de Leopoldsbu­rgsesteenw­eg. Daar botsten twee voertuigen. Niemand raakte ernstig gewond. (ppn)

MAASEIK

Een vrouw (82) is zaterdag om 20.45 uur met haar elektrisch­e fiets in de Akkerstraa­t in Neeroetere­n ten val gekomen. Ze liep daarbij een breuk op. (ppn)

WELLEN

De bestuurder van een bromfiets raakte zondag gewond bij een ongeval op het kruispunt van de Overbroeks­traat met Smissebroe­k in Wellen. Een ziekenwage­n werd opgeroepen. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium